X
X

Kısmetse Olur 403.Yeni bölüme Onur'un Aycan'a sürpriz evlilik teklifi damga vurdu!

11.04.2017 Salı 10:26 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 403.Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan çifti evlilik yolunda ilk adımlarını atıyorlar. Onur, dillere destan bir evlenme teklifi ile Aycan'a duygusal anlar yaşatıyor!

Kısmetse Olur bugün yayınlanacak olan yeni bölümde hayaller gerçek oluyor!
Kısmetse Olur'un sevilen çiftlerinden Onur ve Aycan evlilik yoluna giriyor. Aycan'la dolu dizgin bir aşk yaşayan Onur, bu aşkı sonsuza dek yaşamak için ona sürpriz bir evlilik teklifi ediyor. Onur, çok daha önceden planladığı bu evlilik teklifini, Aycan sağlık sorunları nedeniyle programdan ayrılınca yapamamıştı. Önce Aycan'ın hayallerini öğrenen Onur, onun gözyüzüne olan ilgisinden ve mesleğinden yola çıkarak yapacağı evlilik teklifini şekillendirdi.

Öncelikle günün başlarında Kısmetse Olur'da gelinler evine gelen gelinlik herkesi şaşırttı . Onur, Aycan için gönderdiği gelinliği giymesini istedi. Önceki gün evde sakallarını kestiren Onur'un bunu neden yaptığı da yavaş yavaş anlaşılmaya başlandı. Onur'un önce sakallarını kestirmesi ardından Aycan'a gelinlik göndermesi elbette evlilik teklifi habercisiydi. Aycan, gelinliği giyerek Onur'un istediği yere gitti. Helikopter pistinde Onur'u pilot kıyafetiyle gören Aycan büyük bir şok yaşadı. Aycan'la birlikte helikoptere binen Onur ise tam gözyüzünde iken o beklenen anı yakaladı. Onur, Aycan'a evlenme teklifi etti. Aycan ise hayallerindeki evlilik teklifinin tam da ortasındaydı...

Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

 

KISMETSE OLUR VİDEOLARI