X
X

Kısmetse Olur 12 Mayıs Cuma 421. Yeni Bölüm'de Melis'ten Şok Eden iddia!

12.05.2017 Cuma 09:50 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur yeni bölümü, canlı yayında kanald.com.tr'de! Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 421.Yeni Bölüm Fragmanında, gelin adaylarından Melis, Emre'nin Tuğçe'ye olan duygularının gerçek olduğunu savunurken, Tuğçe hakkında ise ortalığı karıştıracak bir iddiada bulundu. Bu iddialar karşısında Tuğçe kendini nasıl savunacak? Emre, konuşulanları duyduğunda ne yapacak? Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur 12 Mayıs Cuma yayınlanacak olan yeni bölümde Melis'in iddiası güne damgasını vuracak!  Programın başından beri her fırsatta Tuğçe ve Emre ilişkisini eleştiren Melis, Tuğçe'nin Emre'yi gerçekten sevmediğini söyledi. Emre ile yakın dost olan ve onun duygularını bilen Melis, onun gerçekten Tuğçe'yi sevdiğini ancak bu sevginin karşılıksız olduğunu da sözlerine ekledi. Peki Tuğçe gerçekten Emre'yi sevmiyor mu? Emre, bu iddia karşısında ne tepki verecek? Tuğçe hakkında ortaya atılan bu iddialara nasıl karşılık verecek?

Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.30'da canlı yayınla kaldığı yerden devam edecek. 

 

Öte yandan Akın ve Farima ilişkisi evde tepkilere neden oluyor. Evdeki eleştirilerden sıkılan ve olumsuz yorumlardan etkilenen Akın, bundan sonra yine aynı şeyler yaşanırsa söyleyeceği sözleri olduğunu belirtiyor. Olanlardan sonra daha da öfkelenen Akın artık insanlara karşı daha acımasız bir tavır alacağının da sinyallerini vermiş oluyor. Farima ise gelinler evinde konuşurken gözyaşlarına hakim olamıyor. 

Melis ve İlkay ilişkisinin tam ortasına ise şok eden bir mevzu düşüyor. Melis, vücudunda eski sevgisiliyle birlikte yazdırmış olduğu bir dövmesi olduğunu söylüyor. Dövme konusunda hassas olan ve bu konuda defalarca İlkay'ın üzerine giden Melis, bu durumu nasıl açıklayacak? İlkay, Melis'ten duyduğu bu gerçek karşısında nasıl bir tavır alacak? Başbaşa yemeğe çıkan ikilinin romantik anları bu konu yüzünden sona mı erecek?

 Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI