X
X

Kısmetse Olur 13 Mart Yeni Bölüm Fragmanında Melis ve Didem Kavgası!

13.03.2017 Pazartesi 11:38 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölüm ardından yayınlanan 13 Mart Pazartesi yeni bölüm fragmanında, eve girer girmez ortalığı karıştıran Melis ve Didem arasında büyük bir kavga çıkıyor. Adnan, Melis'e yalvarıyor, gözyaşları sel oluyor!

Kısmetse Olur'da Melis'in dönüşü olay oluyor! 
Sohbet esnasında bir anda gerilen Didem ve Melis arasında büyük bir kavga çıkıyor. Melis'in Didem'e "Sen bana öyle bakabilecek bir insan değilsin" demesi üzerine kavgaya tutuşan ikiliyi diğer gelin adayları güçlükle ayırıyor. Adnan ise bu olay üzerine koşarak gelinler evine gidiyor ve soluğu Didem ile Melis'in yanında alıyor. Didem'in gözyaşlarına dayanamayan Adnan, Melis'a ağlayarak yalvarmaya başlıyor. Melis ve Adnan dostluğu zarar görüyor. Peki Adnan, Melis'e neden yalvardı? Ondan ne istedi? Didem bundan  sonra nasıl bir tavır alacak?

Kısmetse Olur'a yeni bir damat adayı giriyor!
Gelinler evine bugün yeni bir damat adayı giriş yapıyor. Eve annesiyle gelen yeni damat adayı Şehmus, Melis'in dikkatini çekiyor. Şehmus'un eve annesiyle gelmesine üzerine Melis, "Şehmus, velisiz gezemiyor musun?  Ben birini bulabimiş olsaydım herhalde burada olmazdım ama seni alıp çıkacağım ben" diyince ortamın havası bir anda değişiyor! Melis ve Şehmus arasında neler olacak? Yeni damat adayı Şehmus, neden annesiyle geldi?

Kısmetse Olur'da Melis, eve döndü! Ayağının tozuyla ortalığı karıştırdı!
Kısmetse Olur 12 Mart Pazar haftanın finali bölümünde, eve giren yeni gelin adayı Melis Buse Betkayan oluyor! Melis'in eve dönüşü herkeste büyük bir şaşkınlığa sebep oluyor!

Kısmetse Olur'da 12 Mart Pazar haftanın finalinde kim elendi? Altuğ mu, Gözde mi?

Kısmetse Olur 12 Mart haftanın finalinde Rabia sürprizi!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI