X
X

Kısmetse Olur 405.Yeni Bölüm'de Aycan ve Onur sözlendi!

13.04.2017 Perşembe 10:28 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 13 Nisan Perşembe 405.Yeni Bölüm Fragmanında evlilik yoluna giren Onur ve Aycan çifti sözleniyor! Aycan, Onur için aldığı alyansı ona hediye ediyor! Kısmetse Olur 406. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Kısmetse Olur son bölümde neler olacak? Melis ve Kemal ayrılığının perde arkasındaki sır ortaya çıkacak mı?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen programı Kısmetse Olur yeni bölümde Aycan'dan Onur'a alyans sürprizi!
Önceki gün Aycan'a ettiği sıra dışı evlilik teklifi ile adından söz ettiren damat adayı Onur, bugün yayınlanacak 405. yeni bölümde Aycan'ın hediye ettiği alyası takıyor! Onur ve Aycan çifti evlilik yolunda hızla ilerlerken, finale doğru evde de dengeler değişmeye başlıyor!

Kısmetse Olur'un olaylı çifti Melis ve Kemal, hızlı başlayan ilişkilerini aynı şekilde bir anda sonlandırmıştı. Melis, önceki gün burun ameliyatı olduğunda, Kemal evde Emre ile bir tartışma yaşayıp evi terk etmişti. Emre ile ettiği kavgayı öne sürerek evden ayrılan Kemal, Melis'i arayp bir daha geri dönmeyeceğini söylemişti. Kemal'in bu davranışı karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Melis ise onunla olan ilişkisinin artık bitmesi gerektiğine kanaat getirmişti. Kemal'in sevgisinden şüphe eden ve ilgisizliğinden şikayetçi olan Melis, hastaneden çıkıp eve geldiği ilk gün gözyaşlarıyla bu haberi arkadaşlarına vermişti. Melis ve Kemal ilişkisi böylece sonlanmıştı. Peki Kemal neden evden ayrıldı? Geri dönecek mi? Kemal geri dönse bile Melis onu affedecek mi?

Adnan ve Didem cephesinde alınan kararlar ise şaşırtmaya devam ediyor. Kısmetse Olur'da Tuğçe ile kavga eden Didem, evde yaşanan bu olaylardan dolayı artık dayanamamış ve Adnan'la birlikte evden ayrılmıştı. Ancak yapım ekibi onlarla bir kez daha konuşarak geri dönmeye ikna etti. Adnan ve Didem çifti yeniden Kısmetse Olur evine döndü. 

İşte Onur ve Aycan çiftinin söz yüzüklerinin takıldığı o anlar!

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI