X
X

Kısmetse Olur 14 Mart Yeni Bölüm Fragmanında Adnan'ın Babasından Şok Sözler!

14.03.2017 Salı 10:13 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölüm ardından yayınlanan 14 Mart Salı yeni bölüm fragmanında, Adnan'ın babası Muhlis Bey'in Didem'le ilgili sözleri büyün yankı uyandırıyor!

Adnan'ın babası Didem'i istemiyor mu?
Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Adnan'ın babası Muhlis Bey, gelinler evine sürpriz bir ziyarette bulunuyor. Daha önce evde bir çok kez Adnan'ın ailesinin Didem'i istemediği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Adnan'ın babası veya annesinin programa gelmeme sebebi de bu olarak görülmüştü. Adnan, ailesiyle büyük sorunlar yaşamış ama yine de Didem'den vazgeçmemişti. Fakat Muhlis Bey'in bu ani ziyareti bir anda tüm algıları değiştirdi. Adnan, babasıyla arasındaki buzları eritti mi? Muhlis Bey, Didem hakkında neler düşünüyor? 

Gelin adayları Muhlis Bey'e çeşitli sorular sorarken ondan aldıkları bir yanıtla büyük bir şok yaşıyorlar. Gelin adaylarından özellikle Yağmur "Bizler size gelin gelmeyeceğiz, Didem gelecek" deyince Muhlis Bey "Nereden biliyorsun?" diyerek evdeki havayı birden değiştiriyor. Bu cevap üzerine Didem'in yüzü asılıyor, morali bozuluyor. Acaba Muhlis Bey, Didem'i gelin adayı olarak görmüyor mu?

Melis ve Kemal arasında yıldırım aşkı!
Öte yandan önceki gün eve giriş yapan Melis, bugün yayınlanacak yeni bölümde Kemal'le tanıma yoluna çıktıklarını ilan ediyor. Kemal'den elektrik aldığını itiraf eden Melis, yine rahat durmuyor. Damatlar evine giden ve Kemal'i tutup bahçeye çıkaran Melis, ona "Ya bugün bu ilişkiyi başlatırız ya da biter" diyerek niyetini belli ediyor. Bununla da kalmayıp gelinler evindeki tahtaya Kemal ve kendi adını yazıyor! Peki hızla gelişen Kemal ve Melis aşkında neler olacak?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI