X
X

Kısmetse Olur 15 Mart 383.Yeni Bölüm Fragmanında Melis ve Kemal Kavgası!

15.03.2017 Çarşamba 10:36 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölüm ardından yayınlanan 383.yeni bölüm fragmanında, hızlıca başlayan Melis ve Kemal aşkında ilk tartışma yaşanıyor! Melis, Kemal'i kırmızı odada terk ediyor!

Kısmetse Olur'un en hızlı aşıkları Melis ve Kemal arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor. Eve girdiği ilk gün Kemal'le tartışan ancak sonrasından ondan hoşlandığını ifade eden gelin adayı Melis, duygularını itiraf ediyor ve Kemal'la tanıma yoluna giriyor. Ancak dengeler bir anda değişiyor. Melis ve Kemal kırmızı odada tartışmaya başlıyor. Sonrasında ise Melis, Kemal'in sözleriyle davranışlarının tutarsız olduğunu ifade ediyor. Melis, "Ben kolay kolay bir insanın elini tutmam, o insanın elini tuttuysam da gidebildiğim yere kadar giderim" diyerek tavrını koyuyor. Kemal ise Melis'in bu ani tavrı karşısında sessiz kalıyor. Peki ikili arasındaki asıl sorun ne? Melis neden Kemal'i terk etti?

Gamze'den Tankut itirafı!
Kısmetse Olur'da itiraflar üst üste geliyor. "Akıllı, mantıklı erkek seviyorum ben" diyen Gamze'nin aklındaki isim Tankut mu? Diğer gelin adaylarının da Gamze'nin bu sözleri üzerine Tankut'u tarif ettiğini ima etmeleri karşısında Gamze gülümseyerek cevap verinca olanlar oldu. Peki, Gamze'nin bu ilgisine Tankut ne cevap verecek?

Rabia ve İlkay yakınlaşıyor!
Öte yandan Rabia ve İlkay arasındaki yakınlaşma da dikkat çekiyor. İlkay, damat adaylarına Rabia'yı beğendiği ve gerekeni yapacağını söyledi. Rabia ise İlkay'la kırmızı odada, artık aşk yaşamak istediğinin altını çizdi. Romantik anlar yaşayan ikili yeni bir aşkın da temellerini atmaya başladı. Rabia İlkay'a "Daha öncede bu evde bir ilişki yaşadım ama şuan son olsun istiyorum" dedi. 

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI