X
X

Kısmetse Olur'da elenen isim şok etti! 15 Mayıs Pazartesi 422. Yeni Bölüm'de Onur'un Ailesinden Aycan'a Veto!

15.05.2017 Pazartesi 10:50 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur 13 Mayıs haftanın finali bölümünün ardından yayınlanan 15 Mayıs Pazartesi 422. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan, Safranbolu'ya Onur'un ailesinin yanına gidiyor. Onur'un babasının sözlerinden sonra Aycan gözyaşlarına boğuluyor! Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor. Kısmetse Olur'un sevilen çiftlerinden Onur ve Aycan, Safranbolu'ya gidiyor. Aycan'ı ailesiyle tanıştırmak isteyen Onur, onu ailesinin yaşadığı eve götürüyor. Onur'un tüm ailesiyle tanışan Aycan, beklemediği bir durumla karşı karşıya kalıyor. Onur'un babasının sözleri Aycan'ı gözyaşlarına boğuyor. Son zamanlarda yaşadıkları sıkıntılardan dolayı ailelerinin güvenlerini sarsan ikili, onların tekrar desteğini almak istiyor. Onur'un babası "Sizin birlikte olmamanızı isteyen şartlar ve bireyler var. Kesinlikle Aycan benim gelinim olmayacak" dedi. Bu sözlerden sonra gözyaşlarına boğulan Aycan ne yapacak? Onur, babasının bu sözlerinden sonra nasıl bir tavır alacak?

Öte yandan gelinler evinde yine tansiyon yükseliyor. Melis ve Pınar arasında tartışma çıkıyor. Pınar'ı İlkay konusunda uyaran Melis, "Bir daha İlkay'ın adını ağzına almayacaksın" diyor ve bunun üzerine Pınar, "Senin konuşmalarına göre bakacağız Melis Hanım" şeklinde karşılık veriyor. İkili arasında ipler bir anda geriliyor. Melis, sinirle Pınar'ın üzerine yürüyor ve bir anda kavga çıkıyor. Gelin adayları onları güçlükle ayırıyor.

Tuğçe'ye yeni damat adayı talip oluyor. Kısmetse Olur yeni bölümde, eve yeni bir damat adayı geliyor. Özgüvenli duruşuyla ilk andan itibaren dikkat çeken yeni damat adayı Murat, yarışmaya Tuğçe için başvurduğunu ve ona talip olmak istediğini söylüyor. Murat'ın bu sözlerinden sonra tüm adaylar tedirgin oluyor. Emre, bu durum karşısında ne yapacak? Tuğçe, Murat'a nasıl karşılık verecek?

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi?
Kısmetse Olur'da gerilim dolu bir final bölümü geride kalırken, eve veda eden aday da belirlendi. Gergin bir haftanın ardından adaylar evden elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Rabia'ya, damatlar evinden ise Enes'e verdi. Rabia ve Enes ayağa kalkan isimler oldu. Enes bu evde aşk yaşayamacağını ve giderse buna üzülmeyeceğini belirtti. Rabia da benzer şeyleri söyleyerek gitmek istediğini belirtti. Haftanın birincileri ise Melis ve Onur oldu. Zarftan çıkacak karar her şeyi belirleyecekti.... Peki mühürlü zarftan hangi karar çıktı. Bu karara göre hangi aday elendi?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI