X
X

Kısmetse Olur 15 Şubat yeni bölümde Farima'nın Adnan itirafı ortalığı yıkacak!

15.02.2017 Çarşamba 10:26 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur 15 Şubat Çarşamba 2017'de yayınlanacak yeni bölümde, Farima'nın Adnan'la ilgili yaptığı itirafla yer yerinden oynayacak! Bu itirafı duyan Didem ne yapacak?

Kısmetse Olur yeni bölümde, itiraf dolu bir gün yaşanıyor. Geldiği günden bu yana Adnan'ı kendine yakın bulan ve önceki gün onunla dans ederek Didem'i çileden çıkaran Farima, yine beklenmedik bir itirafla evde büyük bir şok yaşatacak! Öte yandan Onur'un Aycan için planladığı evlilik teklifiyle ilgili sürpriz bir gelişme Onur'u gözyaşlarına boğuyor!

İşte Kısmetse Olur yeni bölümden ilk tüyolar!

Farima'nın şok eden itirafı ne?
Kısmetse Olur'un İranlı yeni gelin adayı Farima, evde kendine en yakın bulduğu kişinin Adnan olduğunu söylemişti. Geldiği günden itibaren Didem'in tepkisini çeken ve Adnan'la yakınlaşma içinde olan Farima, bugün damat adaylarından Tankut ile konuşurken önemli bir itirafta bulunuyor! Tankut'a, Adnan'dan hoşlandığını ancak onun şu an bir ilişkisi olduğunu bir adım atmayacağını itiraf eden Farima, bu itiraftan sonra hem Adnan'dan hem de Didem'den nasıl bir tepki alacak merak konusu...
Farima'nın sürekli Adnan'ı dilinden düşürmemesi ve ona yakın davranması Didem'i iyice çileden çıkarıyor. Onunla yakınlaşmasını istemeyen Didem, Farima'ya karşı cephe alıyor ve onun bu yakınlığının altındaki sebebi merak ediyor.

Onur'u gözyaşlarına boğan zamansız sürpriz!
Kısmetse Olur yeni bölümde, Onur'un Aycan için planladığı evlilik teklifinden bir detay ortaya çıkıyor...Gelinler evine gelen kutuda ne var? Onur, Aycan için hazırladığı bu kutuyu görünce neler hissedecek? Gelen hediyeyi görür görmez gözleri dolan damat adayı Onur, "Bizim bugün 3. ayımız ve ben bu hediyeyi evlenme teklifi için sipariş vermiştim" diyerek herkesi duygulandırıyor. Aycan'ın yokluğunda büyük bir üzüntü duyan Onur, damatlar evinin bahçesinde isyanını dile getiriyor. Günlerdir hastanede tedavi gören ve bir süredir evde olmayan Aycan'ın artık evde kokusunun bile kalmadığını dile getiren Onur duygusal anlar yaşıyor.

Akın'a baba desteği!
Damat adaylarından Akın'ın babası eve ziyarete geliyor. Baba konusunda çok hassas olduğunu söyleyen ve konusu açıldığı anda ağlamaya başlayan Akın, bir anda onu karşısında görünce yine duyugularına hakim olamıyor. Babasının ömrü boyunca hep kendisine destek olduğunu söyleyen Akın, gözyaşları içinde kalıyor. Bu anlamlı ziyaretten sonra neler olacak? Akın'ın babası gelin adayı olarak kiminle görüşmek isteyecek?

Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümüyle bugün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI