X
X

Kısmetse Olur 16 Mart Yeni Bölüm Fragmanında Aycan Eve Dönüyor mu?

16.03.2017 Perşembe 10:04 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 16 Mart Perşembe 384.yeni bölüm fragmanında, Aycan Onur'un doğum gününde eve geliyor! Aycan'ın gelişiyle herkes büyük bir şok yaşıyor, Onur ise beklenmedik bir tepki göstererek hayal kırıklığı yaşatıyor!

Aycan geri mi döndü?
Kısmetse Olur'a sağlık sorunları nedeyiyle ara veren ve sonrasında dönmeme kararı alan eski gelin adayı Aycan, Onur'la ilişkisinin bitmesiyle yenib ir hamle yaptı. Onur'un doğum gününde ona sürpriz yapan ve beyaz kıyafetlerle Onur'un karşısına çıkan Aycan, eve geri mi dönüyor? Aycan'ı karşısında gören Onur ne yapacak? Onur'un Aycan'a olan soğuk tavırları tüm adayların tepkisine neden olurken Gamze Onur'un şov yaptığını iddia etti ve "Evlenme teklifi ederim ve ondan sonra kızdan ayrılırım. şovun daniskasını sen yapıyorsun" dedi. Onur ise bu sözler karşısında çileden çıktı ve "Doğum gününü de bu kadını da istemiyorum" diyerek gelinler evini terk etti... Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Aycan ise gözyaşlarını tutamadı. 

Diğer gelin adaylarının Aycan'ın tamamen dönüp dönmediğini sorması üzerine ise Aycan gülümseyerek onayladı... Peki Aycan'ın dönüşü evdeki dengeleri değiştirecek mi? Onur, Aycan'la barışmak isteyecek mi yoksa tavrını devam mı ettirecek?

Şehmus ve annesi kahkalara boğdu!
Öte yandan geçtiğimiz haftanın finalinde eve giriş yapan damat adayı Şehmus ve annesi, bugün yine gelinler evinde fırtınalar estirecek. Emine Hanım, gelinler evinde tüm adayları masanın başına toplayarak hamur açmayı öğretiyor. Damatlar evinde ise Şehmus'u annesine şikayet eden Adnan, aldığı cevapla kahkahalara boğuluyor. Şehmus'un annesine sormadan kırmızı odaya aday çağırdığını söylemesi üzerine Emine Hanım,  "Şamarı yersin, öyle bir şey yaptıysan seni silerim" diyerek herkesi güldürdü..

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI