X
X

Kısmetse Olur 17 Mart Cuma yeni bölüm fragmanında Aycan'dan olay yaratacak sözler!

17.03.2017 Cuma 10:08 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 385.yeni bölüm fragmanında, Aycan'ın söylediği sözler onu Didem'le büyük bir kavganın eşiğine getiriyor! Adnan'la tartışan ve yaşadığı bu durumun aynısını onun da yaşamasını dileyen Aycan bir anda tüm okları üzerine çekiyor!

Kısmetse Olur'da Aycan'ın eve ziyarete gelmesiyle dengeler değişti. Onur'un doğum gününde ona sürpriz yapmak isteyen Aycan, ondan aldığı sert tepki karşısında büyük br hayal kırıklığı yaşadı. Herkes onların yeniden barışmasını beklerken Onur, tamamen bağlarını koparacak bir konuşma yaptı. Onur'un doğum gününde umduğunu bulamayan Aycan, bir köşede ağlayarak içini diğer gelin adaylarına döktü. Onur ise Aycan'ı umursamadan eğlenmeye devam etti. Onur'un bu davranışları karşısında şok olan Aycan, öfkesine hakim olamadı.

İnşallah sen de yaşarsın Adnan!
Evden ayrılacağı sırada yaptığı konuşmayla tüm dikkatleri üzerine çenen Aycan öncelikle Onur'un hayatına girecek kişiler için bir öneride bulundu. Aycan, "Bundan sonra onun hayatına girecek kişi sakalının kokusuyla ilgilensin,parfümünün markasıyla değil" dedi. Bu arada Adnan'la da ufak bir tartışma yaşayan Aycan, olayların gerginliğiyle "Adnan, bu anı yaz! İnşallah yaşarsın" diyerek evi terk etti. Bu sözler üzerine Didem büyük bir şaşkınlık yaşadı. Aycan'ın  bu tür bir temennide bulunması Didem'i deliye döndürdü. Aycan ve Didem dostluğuna darbe indiren bu konuşma, bundan sonra onların arasını açacak mı? Didem, Aycan'dan bunun hesabını soracak mı?

Kısmetse OIur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI