X
X

Kısmetse Olur 2 Nisan Pazar haftanın finalinde elenen isim şok etti!

03.04.2017 Pazartesi 10:35 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde eve veda eden isim herkesi gözyaşlarına boğdu! Son bölümün ardından yayınlanan 3 Nisan Pazartesi 397.Yeni bölüm fragmanında ise Didem, Adnan'ın annesiyle tanışmak üzere Ankara'ya gidiyor!

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Neler Yaşandı?
Sevgican ve İlkay eleme potasına giren adaylar oldu. Hangisinin eleneceği ise zarftan çıkacak olan karara bağlıydı. Zarftan çıkan karar birinci olan aday evini koruyabilecekti. Peki Onur mu yoksa Aycan mı birinci oldu? Seda Akgül, birinciyi açıkladı. Haftanın birincisi oy farkıyla Onur oldu ve evini koruyarak İlkay’ı elenmekten kurtardı. Böylece Kısmetse Olur’a veda etmek zorunda kalan aday gelinler evinden Sevgican oldu. Geldiği ilk günden bu yana renkli kişiliği ve sevecen tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Sevgican'ın, eve veda etmesi herkesi derin bir üzüntüye boğdu. 

Kısmetse Olur 3 Nisan Pazartesi yayınlanacak olan 397.Yeni bölüm fragmanında Didem, Adnan'ın annesiyle tanışmak üzere Ankara'ya gidiyor ve orada beklenmedik bir tatsızlık yaşanıyor! Adnan, Didem'i annesiyle tanıştırmak için Ankara'daki evine götürüyor. Adnan'ın ailesiyle tanışan Didem, Adnan'ın yengesi ile bir münakaşa yaşıyor. Peki Adnan'ın yengesinin sözleri neden Didem'i rahatsız etti? Bir anda aile ortamında ipler neden gerildi? Adnan'ın babası neden sert bir dille uyarıda bulundu?

Öte yandan Onur ve Kemal arasında tartışma çıkıyor! Melis'le tartışan ve ayrılık noktasına gelen Kemal, neden Onur'la kavga etti? Onur ve Kemal'i ise Aycan ayırdı. Aycan ve Onur başbaşa konuşurken yanlarında oturan Kemal'in gitmesini isteyen Onur, "Hadi kalk git Kemal! Ben kız arkadaşımla konuşacağım" deyince Kemal'in tepkisi çok sert oldu.  Peki evdeki bu gerginliiğin asıl sebebi neydi? Melis neden Kemal'le ayrılık kararı aldı?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI