X
X

Kısmetse Olur 22 Mart yeni bölüm fragmanında Akın'ın zor anları!

22.03.2017 Çarşamba 10:49 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 22 Mart 389. Yeni bölüm fragmanında Tuğçe'nin kuzeninden Akın'ı zora sokan sürpriz ziyaret!

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Emre'nin talipleri arasında rekabet yaşanıyor. Melis, Emre'ye aday olanların tamamen popülerlik peşinde olduğunu iddia ediyor. Emre'nin adaylarından Gamze ise Melis'in bu iddiasını reddederek, "Ben zaten popüler bir insanım, popüler diye de kimsenin peşinden gitmem" diyerek tavrını koyuyor. Öte yandan Sevgican da Emre'den hoşlandığını Didem'e anlatıyor. Peki Emre, ona talip olan adayları arasından hangisine sıcak bakıyor? Onun aklındaki isim kim olacak?

Öte yandan Akın ve Tuğçe ilişkisinin bitmesiyle bir çok olay da gün yüzüne çıkmıştı. Önce Akın'ın Tuğçe'ye hediye ettiği oyuncak ayının aslında onun eski kız arkadaşına ait olduğu ortaya çıkmış ardından büyük tartışmalar yaşanmıştı. Bugün yeni bölümde Tuğçe'nin kuzeni damatlar evine geliyor. Akın'ı sert bir dille eleştiren Kübra, yanında getirdiği oyuncak ayıyı da Akın'a hediye ederek "Bu ayıcığı ben Akın'a getirdim, umarım bundan sonraki hayatında yeni girecek kıza da bunu hediye eder" diyerek tepki gösterdi. Peki Akın bu tepki karşısında ne yapacak?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI