X
X

Kısmetse Olur 24 Mart Cuma 391. Yeni bölüm fragmanında Onur'dan Aycan'a büyük jest!

24.03.2017 Cuma 10:07 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 391. Yeni bölüm fragmanında Onur, Aycan'ın ölen köpeği yerine yeni bir köpek alıyor ve adını da OnAy koyuyor! Onur ve Aycan arasında yeniden aşk kokuları yükseliyor...

Kısmetse Olur bugün yayınlanacak olan yeni bölümde, Onur ve Aycan arasında beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Önceki gün Aycan, köpeği Roli'yi kaybetmiş ve bunun üzüntüsüyle yıkılmıştı. Aycan'ın bu zor anlarında ondan uzak kalamayan Onur ise koşarak yanına gelmiş ve Aycan'ı teselli etmişti. Onur'un bu hamlesi herkesin beğenisini kazanırken akıllara da acaba barışacaklar mı sorusunu getirmişti... Bugünkü yeni bölümde ise Onur, Aycan'a yenib ir köpek alıyor. Aynı ölen köpeğine benzeyen bir köpekle gelen Onur, adını da OnAy koyunca buzlar tamamen eriyor.

Onur'u kucağında köpekle gören Aycan, koşarak ona sarılıyor ve uzun zaman sonra ikili arasında bu derece yakınlaşma yaşanıyor. Birbirlerine özlemle sarılan ikili, bahçede de özel bir konuşma yapıyor. Aycan, Onur'un bu jesti karşısında adeta mutluluktan deliye dönüyor. Peki bu kötü günlerin sonu Onur ve Aycan'ı birleştiren bir güç mü olacak? Kısmetse Olur'un eski aşıkları Onur ve Aycan barışacak mı?

Öte yandan Melis ve Yağmur arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Yağmur, Şehmus ve annesini kendine karşı kışkırttığını düşünerek Melis'i karşısına alıyor. Tartışmaya başlayan ikili arasında sert çıkışlar yaşanmaya başlıyor. Diğer gelin adayları ise onları sakinleştimeye çalışıyor. Peki Melis ve Yağmur kavgası nasıl sonuçlanacak?

Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

 

KISMETSE OLUR VİDEOLARI