X
X

Kısmetse Olur 26 Mart haftanın finalinde kim elendi? 392.Yeni Bölüm fragmanında sürpriz itiraf!

27.03.2017 Pazartesi 12:11 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur 26 Mart haftanın finali bölümünün ardından yayınlanan 392.yeni bölüm fragmanında Rabia'dan gelen eski sevgili itirafı ortalığı karıştırıyor!

Kısmetse Olur'da şok eden bir eleme gecesi yaşandı! Onur ayağa kalktı, Tankut kendini feda etti! Gözyaşları sel oldu!
Kısmetse Olur'da bir ilk yaşandı. Haftanın finali bölümünde eleme potasına Gamze ve Onur girdi. Onur'un ayağa kalmasıyla Aycan duygularına hakim olamadı ve Onur'un yanıan giderek onu destekledi. Onur ve Aycan çifti yeniden barışarak aşklarına devam etme kararı aldı ancak zarftan çıkan karar onları yeni bir ayrılığın eşiğini getirdi. Onur'un vedası herkesi ağlatırken damatlar evinden Tankut bu durum karşısında beklenmedik bir hamle yaptı. Yapım ekibiyle konuşup, Onur'un yerine kendinin gitmek istediğini belirtti. Onur ve Aycan'ın ayrılmasına gönlünün el vermediğini ve oğlunu çok özlediği için bu evde kalmak istemediğini belirtti. Tankut'un bu teklifini kabul eden yapım ekibi ise onu gönderme kararı aldı. Ve Kısmetse Olur'a kendi isteğiyle veda eden isim Tankut oldu...


Onur ve Aycan'ın gözyaşlarına boğan barışma anı!


Eski sevgilimi özledim!
Kısmetse Olur'da Rabia'nın sözleri olay yarattı. Haftanın finali bölümünde İlkay'la tartışan ve ayrılma kararı alan Rabia, bugün yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında eski sevgilisini özlediğini itiraf ediyor. Rabia'nın bu  görüntüleri ise damatlar evine veriliyor ve İlkay büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor! Rabia'nın bu sözlerinden sonra ikiliyi neler bekliyor? Rabia'nın aklında başka bir aday mı var? Son zamanlarda evde yaratılan Emre ve Rabia algısının altında ne yatıyor?

Sen benim ailem olacaksın!
Öte yandan Adnan, Didem'e romantik bir sürpriz hazırlıyor. Damatlar evinde baş başa romantik anlar geçiren ikili, aile kurmaktan söz edince duygusal anlar yaşanıyor. Adnan Didem'e "Sen benim çekirdek ailem olacaksın, sen benim geniş ailem olacaksın, Esmer'imin annesi olacaksın" dedi. Adnan ve Didem aşkı dolu dizgin bir gün yaşayacak...

Onur ve Aycan yeniden eski günlerdeki gibi olmaya başlıyor. Yeni bölüm fragmanında Onur'un Aycan'ın saçlarını ördüğünü görüyoruz. İkili arasında herkesin özlediği o anlar yeniden kıvılcımlanıyor... Gelinler evinden Gamze'nin babası eve ziyarete geliyor. Gamze'nin babasından tokat gibi sözler! Hepsi ve daha fazlası bugün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI