X
X

Kısmetse Olur 29 Mart Çarşamba 394.Yeni bölüm fragmanında Emre ve Tuğçe aşkı başlıyor!

29.03.2017 Çarşamba 09:53 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 394.Yeni bölüm fragmanında Tuğçe, Emre'ye talip oluyor ve Emre ona yeşil ışık yakıyor! Kısmetse Olur'da Emre ve Tuğçe arasında yeni bir aşk mı başlıyor?

Tuğçe'den Emre'ye şok hamle!
Kısmetse Olur'a geldiği andan itibaren üç adayı olan Emre, bugün yayınlanacak olan yeni bölümde herkesi şaşırtıyor. Sevgican,Gamze ve Farima'nın aday olmasının yanı sıra bugün Tuğçe'de adaylığını ilan ediyor. Diğer üç adayına karşı da bir his beslemediğini her fırsatta dile getiren Emre, Tuğçe'ye ise daha yakın davranıyor. Gelin adaylarından Melis, Tuğçe'nin davranışlarından zaten Emre'den hoşlandığını anladığını dile getirmişti. Melis, Tuğçe'nin Emre'ye aday olamama sebebinin ise yakın arkadaşı Farima'nın da talip oluşu olduğunu iddia etmişti.

Ancak bugün iitbariyle dengeler değişti... Tuğçe ve Emre baş başa konuşma fırsatı buldu. İkili arasında beklenenden daha sıcak bir sohbet geçti... Peki Emre diğer adaylarını tamamen reddedip Tuğçe'yle mi aşk yaşayacak? Tuğçe'nin bu hamlesi karşısında eski sevgilisi Akın ne tepki verecek? Akın ve Emre aynı evde bu yüzden ters düşecek mi?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI