X
X

Kısmetse Olur 5 Nisan 399.Yeni bölüm fragmanında Gamze ve İlkay arasında aşk iddiası ortalığı karıştırdı!

05.04.2017 Çarşamba 09:53 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur 5 Nisan Çarşamba yayınlanacak olan yeni bölümde, Gamze Göktürk ve İlkay arasında geçen aşk iddiaları evde büyük yankı uyandırıyor!

Kısmetse Olur son bölümde evde yeni başlayan ilişkiler dengeler değiştirmişti. Bugün yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında ise Gamze Göktürk'ün iddiası ortalığı karıştırdı. Geçtiğimiz haftalarda Rabia ile bir ilişkiye başlayan ancak bunu devam ettiremeyen İlkay, onunla yollarını ayırma kararı almıştı. Hızlı başlayan aşk, hızlı da bitmişti... Rabia ve İlkay ayrılığı günlerce konuşulmuş ancak ikili barışmaya yanaşmamıştı. Henüz bu durumlar yeni yeni sonlanmışken bugün yeni bir aşk iddiası akıllarda soru işareti bıraktı! 

Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Gamze  Göktürk, bugünkü yeni bölümde damatlar evine giderek herkesi şok eden sözler söyledi. İlkay'ı karşısına alan gelin adayı ona, "Gamze benim telefon numaramı falan aldı, bana aşık demişsin" deyince herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. İlkay ise Gamze'nin bu iddiası karşısında sessiz kaldı. Peki İlkay'ın bu aşk iddiası doğru mu? Gamze, gerçekten İlkay'dan mı hoşlanıyor? Yoksa bu iddianın aslı yok mu? Tüm soruların cevabı bugünkü 399.Yeni bölümde yayınlanacak...

Öte yandan evde büyük tepkiler almasına rağmen giderek ilerleyen Emre ve Tuğçe arasındaki yakınlık, bugün kırmızı odada aşka dönüşüyor. İkili arasında geçen sohbet çiftin yüzünü güldürüyor. Tuğçe, "Kırmızı da  giydim, kırmızı odadayım, seninleyim... Daha ne olsun?" diyerek Emre'ye olan duygularını ifade ediyor. Emre ise duydukları karşısında mutlu oluyor. Tuğçe'nin kırmızı odadan mutlu dönmesi ise gelin adaylarının aklına, Emre'yle bir ilişkiye başladıkları yönünde bir düşünce getiriyor. 

Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI