X
X

Kısmetse Olur 400. Yeni Bölüm'de diskalifiye şoku!

06.04.2017 Perşembe 09:42 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 6 Nisan Perşembe 400.Bölüm fragmanında, Seda Akgül'ün tokat gibi sözleri evde büyük yankı uyandırdı! Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur yeni bölümde yaşanan gelişmeler gündemi derinden sarsacak! Yeni bölüm fragmanında evde yine tansiyon yükselirken bir yandan da yeni ilişkiler boy göstermeye başlıyor!

Evin sevilen çifti Onur ve Aycan'dan haber var!
Onur ve Aycan ilişkisinde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Onur, Aycan'a evlenme teklif edeceğini açıklıyor. Aycan, rahatsızlanmadan önce de ona evlilik teklifi hazırlığı yapan Onur, Aycan'ın evden ayrılmasıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Ancak Aycan'ın sağlık durumu düzeldi ve eve geri döndü. Aycan'ın dönüşüyle aşklarına kaldıkları yerden devam eden ikili şimdi de evlilik sinyalleri vermeye başladı... Onur, ertelediği evlilik teklifinin haberini bugün yayınlanacak yeni bölümde duyuruyor!

Seda Akgül'den sert sözler!
Öte yandan Kısmetse Olur'un sunucusu Seda Akgül, tüm adayları toplayarak oldukça sert sözlerle bir uyarıda bulunuyor. Akgül, "Böyle bir şey yapan veya teşebbüs eden bu evin kapısından içeri giremez. O dakikadan sonra da şu evin eşiğinden adım attırmam, atılmaz" diyerek kimi kastetti? Kısmetse Olur evinde yaşanan hangi olay bu uyarıyı getirdi?

Adnan, Didem'in annesiyle buluşuyor!
Kısmetse Olur'da geçtiğimiz günlerde Adnan'ın ailesiyle bir araya gelen Didem, onlarla tanışma fırsatı bulmuştu. Bunun üzerine sıra Adnan'a geldi. Adnan da bugünkü yeni bölümde Didem'in annesiyle buluşuyor! Adnan, Didem ve Didem'in annesinin buluşmasında neler yaşanacak? Didem'in annesi Adnan'ı hangi konuda uyardı? 

KISMETSE OLUR VİDEOLARI