X
X

Kısmetse Olur 8 Mart yeni bölümde Tuğçe - Akın Kavgasında Şok Gelişme!

08.03.2017 Çarşamba 10:02 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Tuğçe ve Akın arasındaki ihanet iddiaları onların sonunu getirmiş, ikili ayrılma kararı almıştı. Peki, Tuğçe'yi ihanetle suçlayan Akın, ondan ne için özür dilemek zorunda kaldı?

Kısmetse Olur yeni bölümde gergin bir gün daha yaşanıyor. Önceki gün büyük bir kavga eden Akın ve Tuğçe bugün yayınlanacak yeni bölümde barışma sinyalleri veriyor. Akın, Tuğçe'nin hala eski sevgilisi Arca ile görüştüğünü iddia etmiş, evde neredeyse kıyamet kopmuştu. Bu ağır suçlamalar karşısında kendini savunmakta güçlük çeken Tuğçe, gözyaşları içinde kalarak Akın'la yollarını ayıracağını söylemişti. Bu sözlerden sonra hem Akın hem de Tuğçe gözyaşlarına boğulmuştu. Kısmetse Olur evinde bir aşk daha son bulmak üzereydi...

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

Mahvettin bizi...
Bu olayların üzerine ise yayınlanan yeni bölüm fragmanında Akın, Tuğçe'den özür diledi. Tuğçe ise ona olan duygularını kalpte değil ama kafasında bitirdiğini söyledi. Bu sözler üzerine duygusal anlar yaşayan ikili birbirine sarılarak ağlamaya başladı. Tuğçe ona sarılırken "Yeter artık,mahvettin bizi" diyerek sitem etti.

Adnan ve Didem cephesinde kriz!
Öte yandan son zamanlarda aralarından su sızmayan evin gözde çifti Adnan ve Didem arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor. Tartışmanın nedeni bilinmezken ikili arasında geçen sert diyaloglar evdeki diğer adayları da germeye başlıyor. Damatlar evinde ve kırmızı odada tartışan çift, birbirlerine tehditkar söylemlerde bulundu. Adnan, Didem'le yaşadıkları sorunu anlatırken, "Hatta öyle bir noktaya geldik ki Didem'e göre şuan yüzük atmamız gerekiyor" diyerek işin ciddiyetinin altını çizdi! Peki ikili arasındaki sorun neydi? Onları bu noktaya ne getirmişti?

Kısmetse Olur son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Kısmetse Olur'da 9 Mart Perşembe neler olacak merak konusu.

Onur ve Kemal Kavgası!
Son zamanlarda ara sıra gerginlik yaşayan ancak bu durumu uzatmayan Onur ve Kemal arasında bugün yeni bir tartışma çıkıyor ve damatlar evinde tansiyon bir anda yükseliyor! Onur tartışma esnasında Kemal'e "Ben beş aydır buradayım kimseyi harcamadım ama adam nasıl harcanır çok iyi bilirim" diyerek tartışmanın fitilini ateşliyor. Onur'un bu sözlerinden sonra Kemal nasıl bir karşılık verecek? İkili arasındaki gerginliğin sebebi ne?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle bugün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI