X
X

Kısmetse Olur yeni bölümde Adnan kırmızı odaya kimi çağırıyor? Kısmetse Olur 354. Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

07.02.2017 Salı 17:05 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur 8 Şubat Çarşamba 2017’de yayınlanacak olan 353.Bölüm'de, Adnan'ın evde çağrı bayrağını sallaması, herkesin kafasını karıştırdı. Didem'le ayrılma kararı alan Adnan, yeni bir gelin adayına mı talip olacak? Yoksa kırmızı odaya Didem'i mi çağıracak ya da başka bir gelin adayıyla sadece konuşmak dertleşmek mi isteyecek? Kırmızı odanın bir diğer merak edilen ismi ise yeni damat adayı Kemal. Kemal görüşme için kimi davet ediyor? Kısmetse Olur yeni bölümde neler yaşanacak?

Kısmetse Olur bugün yayınlanacak yeni bölümde neler olacak?

İşte Kısmetse Olur yeni bölüm özeti!
Adnan kırmızı odaya kimi çağıracak?

Geçtiğimiz hafta Didem'le olan ilişkisini bitiren Adnan kırmızı oda hakkını kullanmak için evdeki çağrı bayrağını sallıyor. Adnan'ın kırmızı odaya gitmek istemesi ise herkesi meraklandırıyor. Peki kırmızı odaya giden Adnan, kimi çağıracak? Ayrılık acısına dayanamayıp ve kalbinin sesini dinleyerek Didem'i mi çağıracak yoksa yeni bir gelin adayına mı yönelecek? 

Kemal, kime aday oluyor?
Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Tuğçe Ergişi'nin eski sevgilisi Kemal'in eve gelmesiyle dengeler bir anda değişmişti. Tuğçe, her fırsatta onu unutamadığını ve daima kalbinde olacağını belirtmişti. Ancak Kemal cephesinde durum hiç de bu kadar duygusal değildi. Kemal, Kısmetse Olur'a Tuğçe için değil başka bir aday için geldiğini söyledi. Peki Tuğçe, göz göre göre Kemal'in evdeki kızlardan biriyle aşk yaşamasına dayanabilecek mi? 

KISMETSE OLUR VİDEOLARI