X
X

Kısmetse Olur 9 Mart yeni bölüm fragmanında gerilim tırmanıyor!

09.03.2017 Perşembe 10:39 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 9 Mart yeni bölüm fragmanında evde gerilim tırmanmaya başlıyor, adaylar arasında tartışmalar büyüyor! Adnan ve Didem gerginliği devam ederken gün sonunda onları bekleyen bir sürpriz oluyor!

Kısmetse Olur'da bugün yayınlanan yeni bölümde yine evde sesler yükseliyor. Önceki bölümlerde Kemal ve İlkay arasında çıkan "Saksı" tartışması yeniden gündeme geliyor. Kemal, gelinler evinde İlkay hakkında konuşurken onu saksıya benzetince İlkay'ın da buna tepkisi gecikmiyor. Tekrar bu konuyla gündeme gelen ikili yine bir tartışma içine giriyor. Kemal, İlkay'ın bu konu haricinde evde konuşacak hiç bir konusu olmadığını söyleyerek onu daha da çileden çıkarıyor!

Akın ve Tuğçe arasındaki güven sorunu ise onları ayrılığa sürüklüyor! Önceki gün barışma sinyalleri veren ancak aralarındaki buzları bir türlü eritemeyen Akın ve Tuğçe, bundan sonra ne yapacak? Tuğçe, özür dilese bile artık Akın'a güvenmediğini ifade ediyor. Akın'ın Tuğçe'ye devamlı akıl vermesi ve yönlendirmeye çalışması ise diğer damat adaylarının da dikkatini çekiyor. Onur, Akın'ın böyle davranmaya devam etmesi halinde Tuğçe'yi sıkacağını söylüyor.

Adnan ve Didem cephesinde ise kavga ve aşk bir arada geliyor. Önceki gün tartışan ve aralarındaki sorunu çözemeyen ikili, bugün de tartışmaya devam ediyor. Adnan, Didem'in ilgisiz tavırlarını eleştirirken, Didem ise onun kendisine saygısızlık ettiğini söylüyor. Ancak günün sonunda onları güzel bir sürpriz bekliyor. Adnan şık bir damatlık giyiyor, Didem ise gösterişli bir elbise ile gelinler evinin merdivenlerinden iniş yapıyor. Peki gelinler evinde onları bekleyen büyük sürpriz ne? Bu sürpriz sayesinde ikili barışacak mı?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!


KISMETSE OLUR VİDEOLARI