X
X

Kısmetse Olur'da Berker Krizi!

26.01.2017 Perşembe 14:50 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Berker, Kısmetse Olur'da herkesi şok edecek bir durumla karşı karşıya kalıyor!

Kısmetse Olur'da yine beklenmedik gelişmeler güne damgasını vuruyor.... Damat adaylarından Berker'e göndeirlen börek ve notlar evde bir anda büyük bir yankı uyandırıyor. Gelen notları okuyan Berker önce şaşkınlıktan ne yapacağını bilemezken, sonrasında aklına gelen isimle birlikte gerginlik yaşıyor. Damat adayları tarafından sorulan sorular karşısında soğuk terler döken, aklı karışan Berker, Gözde'nin de eve gelmesiyle gerilimi iyice arttırıyor.

Berker'le tanıma yolunda olan gelin adayı Gözde, izledikleri karşısında şoka girdi. Berker'in soğukkanlı duruşu herkesi endişelendirdi. Öfkesine hakim olamayan Gözde bir hışımla damatlar evine gelerek Berker'den hesap sordu, ancak ondan gördüğü tavır daha yıkıcıydı. 

Berker'in aklına bir isim geliyordu, bütün bunları yapabilecek tek bir kişi vardı ancak onun ismini bir türlü söylemedi. Yaptığı açıklamalarla hiç kimseyi tatmin edemeyen Berker, kendini ifade edemeyince Gözde'ye sesini yükseltti. Bu davranışından sonra ise Gözde evi terketti. 

Peki Berker'in aklını bu denli karıştıran isim kim? Ona gelen börek ve özel notları kim gönderdi? Gözde, Berker'i affedecek mi? Hepsi daha fazlası yarın yayınlanacak yeni bölümde cevap bulacak... Takipte kalın... Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı yayında!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI