X
X

Kızlarım İçin 10. Bölümde, Hüma'nın Zübeyir'in kızı olduğu ortaya çıkıyor! Kızlarım İçin 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

06.02.2018 Salı 10:00 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:33)

Kızlarım İçin 6 Şubat salı akşamı yayınlanan yeni bölümde Hüma'nın böbrekleri iflas edince bir anda ona dair gizli kalmış tüm gerçekler de açığa çıkıyor!

Kızlarım İçin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde olaylar gittikçe daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor! 

Kumru, tüm kardeşlerine kol kanat germeye devam ederken, Hüma'nın aniden hastalanması her şeyi alt üst eder. Hüma'yı hastaneye götüren Kumru, orada yine büyük bir çaresizlik içinde kalır. Hüma'nın böbrekleri iflas etmiştir. Acilen böbrek nakli olması gerekmektedir. Ancak bu o kadar da kolay olacak bir durum değildir. Kumru, Yaşar'a bu durumu anlatır. Kardeşi için uygun böbrek bulunması gerekir.  Yaşar, böbreğini vermeye hazırdır ancak onun böbreği uymaz. Bu durum acı bir gerçeği daha ortaya çıkarır...

Yaşar canından çok sevdiği kızının öz kızı olmadığını öğrenir. Hüma, Zübeyir’in kızıdır. Ve Zübeyir’in böbreğine muhtaçtır. Kumru'dan duydukları ile bir kez daha yıkılan Yaşar, çaresiz kalır. Kızını yaşatmak için ne olursa olsun Zübeyir’i bulup ondan yardım istemek zorundadır. Peki Yaşar, Zübeyir'le karşı karşıya geldiğinde ne olacak? Zübeyir, böbreğini Hüma'ya verecek mi?

Öte yandan Selva büyük bir oyuna gelir. Şelale, kimsenin aklına gelmeyecek bir plan yapar. Selva’yı başka bir adamla basan Çetin onu kapının önüne koyar. Zavallı Selva’ysa kendisine yapılan komplonun farkında olmadan oğlundan ayrılmamak için çırpınır. Ama ne yazık ki hiçbir işe yaramaz.  Diğer tarafta ise Sumru’ya aşık olan iki erkek; Tayfun ve Egemen bir kez daha karşı karşıya gelir. Ancak bu sefer Tayfun, Egemen’i öldürmeye kararlıdır. Egemen ölümden kurtulabilecek mi? Sumru, Egemen'in evlilik teklifi sürprizine nasıl bir misilleme ile karşılık verecek?

KIZLARIM İÇİN VİDEOLARI