X
X

Sadakatsiz 10. son bölüm finalinde Asya'nın evine saldırı!

17.12.2020 Perşembe 15:23 (Güncellendi: 17.12.2020 - 15:23)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 10. son bölüm final sahnesinde Asya, saldırıya uğruyor. Gece yarısını evi taşlanan Asya'yı kim tehdit ediyor? Volkan ve Asya aynı evde kalınca, Derin ne yapacak? Sadakatsiz 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz son bölüm yayında! Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak?

ASYA VE VOLKAN AYNI EVDE KALACAK!
Sadakatsiz 16 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde camlarına atılan taşla çok korkan Ali, babasını arıyor. Asya, eve Volkan'ın gelmesinden rahatsız oluyor. Volkan ise oğlunu düşünerek duruma el atıyor ve camı idareten kapatmak istiyor. Asya, ona ihtiyaçları olmadığını söylese de Volkan boş durmuyor. Ali'ye bu gece onun yanında kalmak isteyip istemediğini soruyor. Ali ise annesinin yalnız kalmasını istemediği için Volkan'dan onların yanında kalmasını istiyor. Peki şimdi ne olacak? Derin, Volkan ve Asya'nın aynı evde kalmasına ne tepki verecek?

ASYA'YI KİM TEHDİT EDİYOR?
Gece yarısı birden Asya'nın camına taş atılıyor. Taşla birlikte camlar yere iniyor. Büyük bir korkuya kapılan Asya ve Ali, hemen polis çağırıyor. Taşa sarılı olan kağıtta ise Asya tehdit ediliyor. Polisin gelmesiyle, Asya olayı anlatıyor ve şüphelendiği kişinin Selçuk olduğunu söylüyor. Kamera görüntülerinde yüzü belli olmayınca ise olay araştırılmak üzere erteleniyor. Asya, bu durumdan çok huzursuz olsa da Ali'ye bunu yansıtmıyor. Ali ise ondan habersiz Volkan'ı arayarak yanlarına çağırıyor. Peki Asya'yı tehdit eden kişi Selçuk mu?

DERİN, ŞOVUNU YAPTI!
Asya'nın partiye gelişiyle tadı kaçan Derin, sonradan şovunu yapıyor. Ali'nin çantasını evde unutan Asya, partiye geri dönmek zorunda kalıyor. Tam da o sırada Derin'le Volkan'ı dans ederken görüyor. Bir anda kendi geçmişi gözünün önüne geliyor. Volkan'ın ona evlilik teklifi etmesi ve dansları aklına geliyor. O sırada evden ayrılırken ise Derin onu fark ediyor. Asya'yı kendince bozmaya çalışan Derin, sözleriyle onu yaralamak istiyor ve adeta dalgaya alıyor. Asya ise onun tüm bu davranışları karşısında kendini hiç bozmadan çıkıp gidiyor.

VOLKAN'IN KISKANÇLIK ANLARI!
Turgay ve oğlu Ali'yle at çiftliğine giden Asya, Volkan'ın da gelmesiyle şaşkınlığa uğruyor. Asya'yı kıskanmaya başlayan Volkan, Turgay'la onu adeta göz hapsine alıyor. Volkan, onların kahvaltıya gideceğini öğreniyor ve Derin'i alarak aynı yere gidiyor. Asya ona hiç aldırış etmiyor ama Volkan rahat durmuyor. Asya'yı yalnız yakaladığı bir anda yanına giden Volkan, onun ağzını arıyor. Asya ise Volkan'ın onu kıskandığı için böyle yaptığını anlıyor. İkili arasında gerginlik başlayınca ise Derin geliyor. Volkan ve Asya'yı birlikte gören Derin, öfkeleniyor.

SAHTE GÜLLER, GECEYE DAMGA VURDU!
Volkan, Asya'yı kışkırtmaya devam ediyor. Bu defa da Asya'nın çalıştığı hastaneye sahte beyaz güller ve bir fotoğraf gönderen Volkan, amacına ulaşıyor. Asya, Volkan'ın notunu görüyor ve onun beyaz gül göndermesinin altında bir anlam arıyor. Bu duruma sessiz kalmayarak doğru Derin'in evine gidiyor. Volkan'ın ona çiçek gönderdiğini söylüyor. Derin ise aslında bu duruma bozuluyor ama belli etmemek için yine Asya'yı küçümser şekilde konuşmaya başlıyor. Ancak bunu yaparak Volkan neyi hedefliyor? Asya, onun oyunlarına gelecek mi? Derin, bu harekete ne tepki verecek?

ASYA, İŞİNDEN OLACAK MI?
Volkan bu defa çok ileri gidiyor. Asya'nın huzurunu kaçırmakla kalmayıp, şimdi de onu işinden etmeye kalkıyor. Asya'nın onsuz da devam edebildiğini gördükçe bunu kabullenemeyen Volkan, hastane müdürü ve Derya'yı akşam yemeğine davet ediyor. Yemekte hastaneye yüklü miktarda bağış yapacağını söylüyor. Derya ve müdür bu haber karşısında çok seviniyor ancak Volkan'ın bir şartı oluyor. Asya'yla aralarında olan durumlardan dolayı, onun başhekim olduğu bir kuruma bağış yapmanın doğru olmayacağını söylüyor. Bu yüzden de Asya'yı başhekimlikten almaları gerektiğini ve onun yerine Derya'nın bu görevi üstlenmesini istiyor. Peki Volkan'ın bu teklifi karşısında hastane yönetiminden ne karar çıkacak?

VOLKAN'IN YALANLARI BİTMEK BİLMİYOR!
Volkan'ın sıkıştığı her an Derin'e yalan söylemesi dikkat çekiyor. Art arda yalanları söyleyen Volkan, bu durumlar ortaya çıktığında ne yapacak merak konusu oluyor. Derin, onun sözleri karşısında konuyu uzatmayarak kabulleniyor. Ancak bu durumu fırsat bilen Volkan'ın yalanları bitmek bilmiyor. Derin, bu yalanları ne zaman fark edecek? Volkan, o zaman ne yapacak?

SELÇUK, NİL'E GÖZDAĞI VERDİ!
2 yıl boyunca hapiste kalan Selçuk, çıkıyor. Çıkar çıkmaz Volkan'la iş birliği yapan Selçuk, ardından soluğu Nil'in yanında alıyor. Bunca zaman Nil'in onu hiç arayıp sormamasına çok kızan Selçuk, onu hala sevdiğini söylüyor. Selçuk'u karşısında gören Nil'in içini huzursuzluk kaplıyor. Selçuk, alttan alttan da tehdit etmeye başlıyor. Nil'e artık etrafında olduğunu ve ona göre davranması gerektiğini söylüyor. Selçuk'un bu tehditi onu rahatsız ederken, Nil durumu hemen Asya'ya bildirip onu uyarıyor.

TURGAY, ASYA'YA HAYRANLIĞINI DİLE GETİRİYOR!
Asya'yla kahvaltıya giden Turgay, ona övgüler yağdırıyor. Bunca olaya rağmen güçlü duruşunu, sakin tavrını ve anneliğini takdir ettiğini söylüyor. Bu süreçte Asya'yı hiç yalnız bırakmayan Turgay, ona olan desteğini de eksik etmiyor. Peki Turgay'ın bu yaklaşımları Asya'yla onu yakınlaştıracak mı?

DAVETSİZ MİSAFİR GÖNÜL!
Gönül, partiden sonra nabız ölçmek için Bahar'ın evine gidiyor. Sabah erkenden kalkan ve börek alan Gönül, kahvaltıya gittiği Bahar'ın evinde herkesi şaşırtıyor. Bahar ve Derya'nın, aniden gelen Gönül'ü görünce tatları kaçıyor. Gönül, onları kendi tarafına çekmeye çalışıyor. Asya hakkında ağızlarından laf almaya çalışıyor ve Bahar'a bir teklifte bulunuyor. Peki Gönül'den pek hazetmeyen Bahar, onun teklifini kabul edecek mi? Gönül, amacına ulaşacak mı? Arkadaşlarını Asya'yla karşı karşıya getirebilecek mi?

CAVİDAN, GÖNÜL'Ü FENA BOZDU!
Partide olanlardan sonra dillere düşen Gönül, arkadaşları tarafından dalga konusu oluyor. Olanların üzerini kapatmaya çalışan Gönül, Cavidan'la karşılaşıyor. İkili arasında geçen konuşma bir anda gerginliğe dönüşüyor. Cavidan'ın alaycı sözleri ve tavırları karşısında sakinliğini korumaya çalışan Gönül, iyice sinirleniyor. Asya yüzünden herkese rezil olduğunu düşünüyor. Cavidan ise Gönül'ün arkasından hemen diğer arkadaşlarını arayarak dedikodu yapmaya başlıyor.

VOLKAN, DERİN'İN GÖNLÜNÜ ALIYOR!
Derin, Asya'nın partiye gelmesiyle deliye dönüyor. Volkan'ın onu ne diye partiye çağırdığını sorgulamaya başlıyor. Volkan, Derin'in öfkesi karşısında yine yalana başvuruyor. Derin, Asya'yla sürekli karşılaşmaktan ve onu görmekten çok huzursuz olduğunu söylüyor. Volkan ise onun artık geçmişte kaldığını ve Derin'in bugünü ve geleceği odluğunu hatırlatıyor. Bu sözleriyle Derin'in gönlünü almayı başarıyor.

KİMSE BENİ DÜŞÜNMÜYOR ANNE!
Anne ve babası arasındaki kaostan sürekli zarar gören Ali, artık isyan ediyor. Her iki tarafı da üzmemek için arada kalan Ali, bu durumdan sıkıldığını ve onların aralarındaki bu sürtüşmelerin son bulmasını istediğini söylüyor. Anne ve babasının biraz da onu düşünmelerini istiyor. Asya, oğlunun bu sözleri karşısında ona hak veriyor ve her şeyi yeniden gözden geçiriyor. Ali'nin mutluluğunu her şeyden önemli bir yere koyuyor.

SANSASYONEL PARTİ SONRASI DEDİKODU!
Olaylı parti sonrası dedikodular ayyuka çıkmaya başlıyor. Volkan'ın partisinden ayrılan eski dostları Mert, Bahar ve Derya yol boyunca gecenin dedikodusunu yapıp eğleniyorlar. Volkan'ın kasıtlı olarak Asya'yı çağırdığını, Asya'nın da gelmesini şaşırtıcı buluyorlar. Peki onları partide gören Asya'nın yüzüne nasıl bakacaklar?

VOLKAN'IN KARISI KİMMİŞ GÖSTER!
Gönül, Derin'i teselli ediyor. Asya'nın partiye gelmesiyle deliye dönen Derin, sinirden kendini odaya kapatıyor. Bu durumu anlayan Gönül ise hemen harekete geçiyor ve Derin'i uyarıyor. Asya'ya istediğini vermemesi gerektiğini ve aksine mutlu görünmesi gerektiğini söylüyor. Bu durumda da Volkan'ı yalnız bırakmayıp, gidip onunla adeta düşman çatlatmasını öğütlüyor. Derin, annesinin sözlerini harfiyen uygulamaya karar veriyor. Tüm öfkesini bastırarak Volkan'ın yanına gidiyor ve mutluluk pozları vermeye başlıyor.

DERİN VE VOLKAN'IN EVİNDE ASYA'NIN İZLERİ VAR!
Volkan'ın evinde Ali'yi arayan Asya'nın dikkatini bir şey çekiyor. Volkan'ın yatak odasına girdiğinde kıyafet dolabında Volkan'ın ona aldığı kimononun aynısını Derin'e de aldığını görüyor. Sadece bununla kalmayıp, evin her köşesini beyaz güllerle donatması, Asya'nın parfümünden Derin'e alması ve odadaki fotoğrafta bile Asya'yla olanın aynısı yer alıyor. Bu detaylar karşısında kafası karışan Asya, bunları Volkan'ın yüzüne vuruyor. Volkan'ın Asya'yı Derin'de yaşattığını söylüyor. Bu sözler karşısında deliye dönen Volkan ise ne yapacağını bilemiyor ve Asya'ya kendini önemli hissetmemesi gerektiğini söyleyerek Ali'nin yanına gidiyor.

SADAKATSİZ 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!
Asya, Volkan'ın kendine karşı kötü bir şey yapmayı planladığının haberini alır. Ancak çok gecikmeden evine giren maskeli biri tarafından saldırıya uğrar. Asya'nın evine gizlice girip saldıran kişi kim? Asya kurtulacak mı?

SADAKATSİZ VİDEOLARI