Diziler

Adı Efsane 15. Bölüm

6 Mayıs 2017 Cumartesi günü yayınlanan Adı Efsane'nin 15. yeni bölümünde; Melis'in sert sözlerinden sonra Bahar, Tarık ile yollarını ayırma kararı alıyor!

Yeni bölümde, Tarık, Bahar'a olan saygı ve sevgisinden dolayı ayrılma kararını mecburen kabulleniyor. Melis, ölen annesinin yerine geçeceğini düşündüğü Bahar'ın babası ile birlikte olmasına kesinlikle karşıdır. Babasına bu durumu her defasında hatırlatmaktan yorulmaz. Tarık ise, arada kalmanın sıkıntısını yaşar. Bir tarafta kızı, diğer tarafta sevdiği kadın. 

Melis, Seçil'e öfkesinden dolayı evden ayrılmış ve tayfanın toplandığı depoya yerleşmiştir. Tarık ve Seçil yana yakıla onu aramaktadır. Orada olduğunu bir tek Hakan biliyordur. Bu olayı Tarık'tan gizlemesi ve Melis ile sert bir şekilde kavga ettikleri anda yakalanması ise, Tarık'ın, Hakan'a olan güveni konusunda büyük yara açmıştır. Tarık kesin bir dille Melis'ten uzak durması için uyarır. Hakan, bu olaydan sonra takımda da kalamayacağını düşünür ve hem Melis'ten, hem de kaptanlığını yaptığı takımdan ayrılması gerektiğini düşünür.


İlgili Haberler

Adı Efsane'nin final bölümü olan 29. Bölümde neler oldu?

Adı Efsane 29. Bölüm Fotoğrafları - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm'den ilk kareler - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL