Diziler

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Rıza Baba'nın Sezgin için hamlesi ne olacak?

3 Şubat Perşembe 2017 tarihinde Arka Sokaklar 427. bölüm ile ekranlara geldi. Sezgin, kızının intikamı için Rıza Baba'nın en sevdiklerine zarar vermeyi düşünür. Kendi kızına karşılık Rıza Baba'nın kızı diyerek hain bir saldırı gerçekleştirir. Pınar yolda giderken aniden önünü keserek ateş altında tutarlar.

Rıza Baba büyük bir komplo ile hapishaneye gönderilir ve günlerini orada geçirmeye başlar. Tüm aksiliklerin üst üste gelmesi yetmezmiş gibi Rıza Baba'yı hapishanede büyük bir tehlike beklemektedir. Mahmut adındaki mahkum para karşılığında Rıza Baba'yı öldürme görevi almıştır. Lakin bu durumu erken farkeden Oktay, müdahale ederek Rıza Baba'nın hayatını kurtarır.

Sezgin bilmecesi çözülemiyor. Ekip, her delikte Sezgin'i aramasına karşın henüz yakalayamamıştır. Sezgin, dalga geçer gibi Rıza Baba'yı hapishanede ziyaret etmiş ve yapacakları içi önceden ona bilgi vermiştir. Tüm bu söylemlerinden sonra hain planını hayata geçirir ve Rıza Baba'nın kızı Pınar'ın yolunu keserek onu ateşe tutar. Hamile olduğunun müjdesini Rıza Baba'yla paylaşan Pınar'ın bu hain saldırı sonucu durumu ne olacak?

Arka Sokaklar Bölüm izle