Diziler

Arka Sokaklar'ın 444. Bölümünde Rıza Baba ve ekibi İlhan Kansu'yu yakalamanın peşine düşüyor! Arka Sokaklar 445. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar'ın 2 Haziran 2017 Cuma günü yayınlanan 444. Bölümünde ekibimiz, yakalanan Gürcan'dan ve ellerine geçen günlükten çıkan delillerle büyük patron İlhan Kansu'yu yakalamak için harekete geçer! Gürcan, uyuşturucu şebekesinin ve büyük patron İlhan Kansu ile ilgili delilleri bildiğinden hayatı tehlikededir! Metin, Asiye ile evlenmeye karar veriyor! Arka Sokaklar 444. Bölüm'de neler olacak? Arka Sokaklar'ın 445. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlhan Kansu ortaya çıktı!

Gürcan'ın da bağlı bulunduğu yeraltı dünyasının büyük patronu İlhan Kansu, Rıza Baba ve ekibinin hedefine girer. Gürcan'ın yakalanmasından sonra İlhan'a adım adım yaklaşılmaktadır. İlhan Kansu ile bağlantısı olduğu görülen Valeri'nin de günlüğünü ele geçiren ekip, deliller istikametinde Kansu'yu tutuklamak için harekete geçer; fakat, beklenmedik bir olayla karşılaşırlar. Ekip, İlhan Kansu'yu tutuklamayı başarabilecek mi? Rıza Baba ve İlhan Kansu arasında geçmişe dayanan bir hikaye mi var? 

Arka Sokaklar 444. Bölüm Fotoğrafları

Gürcan'ın hayatı tehlikede!

Uyuşturucu şebekesinin başındaki Gürcan, Hande ve Volkan'ı kaçırarak büyük hata yapar. Ekip, arkadaşlarının kurtulması için operasyonu hızlandırmış ve Gürcan, Mesut tarafından yakalanmıştır. İlhan Kansu'ya ve şebekeye dair tüm bilgileri bilen hapishanedeki Gürcan'ın hayatı tehlikededir. Gürcan, hayatını kurtardığı Mesut'tan korunma talep eder. Ekip, bu durum için onu başka bir yere transfer etmek için harekete geçer. Bu sırada ekip büyük bir tuzağın içine düşer. Gürcan kaçmayı başarır; fakat, onu kötü bir sürpriz bekler... Ekip, hain tuzaktan kurtulabilecek mi? Gürcan, izini kaybettirmeyi başarabilecek mi? Gürcan, İlhan Kansu ve şebeke hakkında bilgiler verecek mi?

Metin evlenmeye karar veriyor!

Metin, Asiye'ye aşık olmuştur ve evlenmeye karar vermiştir. Asiye, bunu duyduğunda çok şaşırır. Metin'in isteğinde ciddi olduğunu görmek ister. Metin hiç vakit kaybetmeden Asiye'nin bulunduğu Rize'ye gider. Metin ailesine haber vermeden gittiği için Hüsnü ve Suat telaşlanır. Onlara telefon açıp, Rize'de olduğunu ve evlenmek istediğini söyler. Ciddiyetini gören Hüsnü, Asiye'yi babasından istemek üzere Rize'ye doğru ailesi ile beraber yola çıkar. Asiye'nin babası kızını verecek mi? Hüsnü ve ailesi Rize'de ne ile karşılaşacaklar? Metin, sevdiği kız Asiye ile evlenebilecek mi?

Arka Sokaklar Son Bölüm