Diziler

Düğün için alınan altınları kim çaldı?

Arka Sokaklar 445. Bölüm'de; Asiye, abisi ve annesi ile birlikte düğün hazırlıklarına başlamak için İstanbul'a gelirler; fakat, başlarına gelmeyen kalmaz.

Metin ile Asiye'nin nişanlanmasından sonra evlilik hazırlıklarına başlamak için Asiye ve ailesi İstanbul'a gelir. Takı almak için kuyumcuya giden Asiye, annesi ve Suat alışveriş yaptıktan sonra bir yerlerde dinlenmek isterler. İsmail ise yorgun olduğunu söyleyerek eve gitmek ister. Takıları alarak taksiye binen İsmail, evin yolunu tutar. İsmail'e uzun süre ulaşamayan aile fertleri ise meraklanır. Sonunda İsmail'e ulaşan aile, İsmail'in taksici tarafından gasp edildiği anlaşır.

Diğer taraftan İsmail'in davranışlarından rahatsız olan Nazike, İsmail'in takıları bilerek çaldığını düşünür ve onu takibe alır. Nazike, bu durumu Hüsnü'ye haber verir ve İsmail'i bekledikleri yere gelmesini söyler. İsmail, kendisini gasp eden adamlardan çaldıklarını almak isterken arbede çıkar. Olaya müdahele eden Hüsnü ise İsmail'in gerçekte altınları almak için geldiğini anlar. 


İlgili Haberler

Arka Sokaklar 674. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 674. Bölümden ilk kareler!

Mesut'tan, Hüsnü'yü bayıltan sürpriz!

Rıza Babada, Mesut şaşkınlığı!