Diziler

Mesut, açığa alındı!

Arka Sokaklar 452. Bölümde; Selin'in kaçırıldığı haberini alan Mesut deliye dönüyor ve tek başına Selin'i kurtarmak istiyor. Fakat, bu ona pahalıya patlıyor.

Mesut, Selin'i rehin alan Bedran'ı bulmak için kendisine yakışmayan bir hareket yapıyor. Kısasa kısas diyerek Bedran'ın yaşlı annesini rehin alıyor. Bedran'a da haber salıyor. Tunç ise, babası Mesut'un ve Selin'in durumunu Rıza Baba'ya anlatıyor. Rıza Baba, Mesut'u arayarak kendi başına bir işe kalkışmamasını öğütlüyor; fakat, canından çok sevdiği kadının düştüğü durum yüzünden bu öğütü kulak arkası yapıyor. 

Bu sırada Bedran'ın adamları Mesut ve rehinesinin olduğu evi basıyorlar. Aralarındaki açtışma ekibimizin müdahalesi ile son buluyor. Hüsnü, can arkadaşı Mesut'u yaptığı yanlış hareketlerinden dolayı uyarsa da, Mesut'un kafasında sadece Selin'i Bedran'ın elinden kurtarmak vardır! Bu yolda da kimseyi dinlemez. Son olarak Rıza Baba, Mesut'u karşısına alır ve nasihatlarına başlar. Mesut'un inadını kıramayacağını görünce de silahı ve rozetini ondan isteyip kendisini açığa alır.


İlgili Haberler

Arka Sokaklar 673. Bölüm setinden özel fotoğraflar!

ARKA SOKAKLAR’DA BABA-OĞUL KAVUŞMASI!

Arka Sokaklar 673. Bölüm Fotoğrafları

Yaşarken de ölünür mü?