Diziler

Dilek Taşı 17. Bölüm

Dilek Taşı dizisi 17. Bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Dilek Taşı son bölüm yayında! Hemen izle! 3 Ocak Çarşamba günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin 17. bölümde neler oldu? Dilek Taşı yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Dilek Taşı 17. Bölümün ardından 18. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Dilek Taşı 17. Bölüm full izle! Figen'in kalbi kırılıyor!

3 Ocak Çarşamba günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin on yedinci bölümünde Rona ailesini büyük bir sürpriz bekliyor!

Rona köşküne gelen mektubun etkisi devam ederken, kapı yeniden çalar. Polislerin gelişi Rona ailesinden ziyade müştemilatı ilgilendirir. Figen ve Mustafa’dan gelen haber, Asuman’ı darmadağın eder. Figen ve Mustafa, kurşunlardan kurtulduktan sonra yaraları yabancı bir dost eli tarafından birlikte sarılır.

Aziz, Figen ve Mustafa’yı bulup evine götürür. Figen, Mustafa’nın hayatı için endişe ederken hesapta olmayan bir engelle karşı karşıya kalır. Figen, bu büyük engelin etkilerini atlatamamışken büyük bir aile sırrıyla yüz yüzedir. Dündar’ın serbest bıraktığı Kenan, yine bir oyunla Sevda’nın karşısındadır. Kenan, Sevda’nın kendi içindeki gelgitlerinden habersiz Rona köşkünün sefasını sürmektedir. Rüçhan ise Dündar’ın evindeki büyük sırrı bilmeden duygularını yaşamaktadır. Aras’ın, Harun Rona’ya karşı anlaşma yapacağı yeni isim ise dengeleri değiştirecek gibidir.

Dilek Taşı, duygu yüklü yeni bölümü ile 3 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!


İlgili Haberler

Figen ve Mustafa evlendi!

Rüçhan, Dündar'a olan aşkını herkese söyledi!

Dündar'dan Mustafa'ya onay çıktı!

Cemre'nin doğum günü sürprizi büyük oldu!