Diziler

İnsanlık Suçu 7. Bölümde Neler Olacak?

İnsanlık Suçu 7. Bölümde, babaannesi tarafından kandırıldığını anlayan Cemal büyük bir hayal kırıklığı ve öfke içindedir.

İnsanlık Suçu yeni bölümde, babasından kalan son hatıraya sahip çıkmak isteyen Cemal, bu konuda babaannesinden yardım istemiş ve atölyenin devrini üzerine almıştı. İşler tam da istediği gibi ilerlerken sözleşmedeki son madde Cemal'i büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Sözleşmedeki maddeyi okumadan imzalayan Cemal, babaannesinden beklemediği bir durumla karşı karşıya kalınca ise teselliyi Suna da bulmuştu. Cemal'in yanına gelen Suna, ona Gökdemir'lerin gerçek yüzünü gösterir ve Cemal'e destek olur. Cemal, artık aileye karşı daha öfkeli ve hırs içindedir. Suna ve Cemal'i atölyede gören Gökhan ise iyice çileden çıkarak Cemal'e saldırır. 

Yaşadıklarını henüz hazmedemeyen Cemal ise tüm öfkesini Gökhan'dan çıkarır. Gökhan, Suna ve Cemal'in birlikte olduğunu düşünerek demediğini bırakmaz. İki kardeş arasındaki bu durum en çok Suna'yı zor durumda bırakır. Peki Cemal, aileden nasıl bir intikam alacak? Ona yapılanların hesabını kimden soracak?

İnsanlık Suçu yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de Kanal D'de!


İlgili Haberler

Daha yeni başlıyorum!

İnsanlık Suçu final bölümünde Cemal ve Suna'ya şok eden engel!

İnsanlık Suçu 8. Bölümde Neler Olacak?

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fotoğrafları