Diziler

Kara Yazı 2. Bölüm

4 Nisan 2017 Salı günün yayınlanan Kara Yazı’nın 2. bölümünde; Yaren, Mehmet Karahan’ın şirketi Aphra Kozmetik’te çalışmaya başlıyor!

Component Name: InlineAmpNewsVideos - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 191560762


Varnish cache server

Kara Yazı’nın yayınlanan 2. Bölümünde Mehmet Karahan, kendi suçu yüzünden hapiste yatan Derya’yı ziyaret eder! Yaren ise, Derya’yı hapisten kurtaracak olan belgelere ulaşmak için Mehmet Karahan’ın yanında işe başlar. Halil, bir silah satın alarak planlar yapmaktadır. Oğuz Karahan ise, olayın fazla ses getirmemesi için bütün imkanlarını seferber eder.

Yaren, Aphra Kozmetik’te başladığı işe devam edebilmesi için iki haftalık bir eğitimden geçmesi gerekmektedir. Derya için çabasının boşa gitmemesi bu iki hafta sürecinde elde edeceği bilgilere bağlıdır.

Mehmet Karahan, Derya’yı ziyaret ettiğinde ilginç bir durumla karşı karşıya kalır. Derya’nın herkesten sakladığı giz, hapishane için aldığı kararı etkiler.

Eli her yere ulaşan Oğuz Karahan, oğlu Mehmet de dahil olmak üzere karısı İclal’i, Yaren’in ailesini izlemektedir. Olayın büyümemesi için elinden gelen her türlü şeyi yapar.


İlgili Haberler

Kara Yazı Final Bölümü Fotoğrafları

Kara Yazı Final Bölümden İlk Kareler!

Kara Yazı 6. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Mehmet'ten, Yaren'e yardım eli!