X
X

“Arka Sokaklar”ın büyük başarısı!

10.12.2014 Çarşamba 09:37 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Kanal D’nin ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen polisiye – macera dizisi “Arka Sokaklar” Cuma akşamı (12 Aralık) 350. bölümü ile ekrana gelecek. Yayınlandığı ilk günden bu yana aralıksız olarak 9 sezondur ekrana gelen ve Türk halkının kalbinde büyük bir sevgi edinen dizi, erişilmesi zor ve büyük başarılarıyla göz dolduruyor.

Kanal D’nin ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen polisiye – macera dizisi “Arka Sokaklar” Cuma akşamı (12 Aralık) 350. Bölümü ile ekrana gelecek. Yayınlandığı ilk günden bu yana aralıksız olarak 9 sezondur ekrana gelen ve Türk halkının kalbinde büyük bir sevgi edinen dizi, erişilmesi zor ve büyük başarılarıyla göz dolduruyor.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz, Beril Kayar ve Özlem Çınar’ın oynadıkları sevilen dizinin her bölümünde ayrı bir macera ve ayrı bir heyecan yaşanıyor.

350. Bölüm Fragmanı için tıklayın.

Herkesin güncel hayatında yaşadığı ya da yaşayabileceği gerçek hayatlardan, gerçek hikayelerden hiç ayrılmayan, tam 9 sezondur yayınlandığı günlerde milyonları ekran başına kilitleyen, samimiyeti ve sıcaklığıyla da Türk halkının kalbinde büyük bir sevgi edinen “Arka Sokaklar” Cuma akşamı 350. bölümü ile ekrana gelerek, kırılması güç bir rekora daha imza atıyor.

Yapımcılığını, televizyon ve sinema dünyasının duayeni Türker İnanoğlu’nun, yapımını Erler Film’in üstlendiği “Arka Sokaklar”ın, yönetmenliğini Orhan Oğuz, Genel Koordinatörlüğünü ise Yılmaz Ekmekçi yapıyor. Dizinin senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul yaparken, senaryosunu da  Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç ve Ali Aydın kaleme alıyor.

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI