X
X

Arka Sokaklar 12. Sezonuna 448. Bölümü ile başladı! Arka Sokaklar 449. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

15.09.2017 Cuma 09:51 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 15 Eylül Cuma akşamı yayınlanan 12. Sezonun 448. Bölümünde, Başkomiser Hüsnü'nün eşi Suat'ın yaşayıp yaşamadığı ile ilgili soru yanıtını bulacak! Mesut, Urfa'ya tayin olarak sevdiklerini üzecek!

Suat yaşayacak mı?

Hüsnü'nün eşi Suat, birbirinden ayrı tutmadığı evlatlarından Metin'in düğünü sırasında korkunç bir olay yaşar. Düğünde takacağı altınları unutan Suat, Nazike ile birlikte eve gider. Takıları aldıktan sonra acele ile evden çıkar ve yolda dikkatsizce koşmaya başlar. Bu sırada kuyumcu soygunu yapanların kullandığı araç polisten kaçarken onların sokağına girer ve kör bir noktada düğüne geri dönen Suat'a çarar. Ağır yaralanan Suat, acele ile hastaneye kaldırılır. Olayı öğrenen Hüsnü ve diğerleri apar topar hastaneye koşar. Suat'a yapılan ilk müdahale sonucunda hayati tahlikeyi atlamadığını öğrenen Çoban Ailesi yıkılır. Hüsnü, doktordan izin alıp Suat'ın odasına girer ve komadaki eşi ile duygularını paylaşırken Suat'ın kalbi durur. Suat, doktorların yaptığı müdahaleye cevap vermiyordur. Hüsnü, ailesi ve ekibimiz bu sırada olanları çaresizce izlemektedir. Suat, doktorların yaptığı müdahale sonucunda hayata tutunacak mı? Yoksa Çoban Ailesi'ni derin bir kederin içine mi düşürecek?

Mesut tehlikeli bir görevin içinde!

Mesut, geçmişte terör bölgesinde görev yaparken yaşadıklarının izlerini peşinde İstanbul'a kadar -istemi dışında- sürüklemiş, oğlu Tunç başta olmak üzere sevdiklerinin hayatı büyük tehlikeler atlatmıştı. Mesut, tekrar özel görevle Urfa'ya tayin olur. Yeni bir ekibin içinde korkusuzca teröristlere aman bırakmaz. Operasyonlardaki başarısı ise, terör örgütünün eylemlerini yöneten Civan kod adlı terörist liderinin hedefine girmesine neden olur. Civan, köy öğretmeni Necmi'yi kaçırır. Mesut'un da Urfa'da yakınlık kurduğu Necmi öğretmenin bulunması ve Civan'ın yakalanması için özel ekip operasyon düzenler. Mesut ve özel ekip Necmi öğretmeni kurtarabilecek mi? Civan, yakalanıp yaptığı katliamların cezasını çekecek mi?

Ekip bir kişi eksik...

İstanbul sokakları yine tehlikelerle yüzyüze... Rıza Baba ve ekibi dört bir koldan adaleti sağlamanın peşinde; fakat, bir kişi eksik... Mesut'un, Urfa'ya gitmesine ekip çok üzülür; başta, Selin... Hüsnü, Suat'ın durumundan dolayı kendisini salmışken, Mesut'un da Urfa'ya gitmesi ekibin sendelemesine neden olur. Mesut'un acilen geri dönmesi sağlanmaldır ve bu görev Selin ile Tunç'a düşer. Selin ve Tunç Urfa'ya Mesut'u ziyarete giderler. Mesut, karşısında oğlu ve sevdiği kadını görünce mutlu olur. Peki Selin ve Tunç, Mesut'u geri döndürmeyi başaracaklar mı? 

Arka Sokaklar 449. Bölüm Fragmanı yayında! 

Mesut, dağlarda teröristlerle çatışmaya giriyor! Teröristler tarafından kaçırılan öğretmen sağ salim kurtulacak mı?

 

 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI