X
X

Arka Sokaklar 16. Sezonuyla 17 Eylül Cuma Kanal D'de!

31.08.2021 Salı 09:41 (Güncellendi: 03.09.2021 - 22:03)

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan “Arka Sokaklar” 16. sezona “merhaba” diyor.

Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi "Arka Sokaklar"ın yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin ekrana gelecek 595’inci bölüm çekimleri hızla devam ediyor.

Kadroya iki yeni oyuncu...

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz ve Gizem Terzi’nin önemli karakterleri canlandırdığı Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Dizide, Oğuz Peçe "Komiser Yardımcısı Emre" karakterine hayat verirken, Deniz Çatalbaş ise "Komiser Yardımcısı Aslı" karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar, 16. sezonu ile 17 Eylül Cuma Kanal D’de…

Sezon finalinde neler oldu?

Savcı Faruk’un yerini bulmak için emniyet kırmızı alarmdadır. Aycan ise, Engin Müdür’ün bebeğini kaçırmak üzere pusudadır ve Ferhat Mazı hakkında ekibin işine yarayacak bir bilgiyi Ezgi’ye iletir. İfşa edilmenin cezasını kesmek adına harekete geçen Ferhat’ın, ekipten ve Aycan’dan alacağı intikam ağır olacaktır.

Arda, Cemal ve Ezgi trafik ekipleriyle birlikte görevdeyken kontrole girmek istemeyen Kazım, bir polise çarpıp kaçar. Ekibimiz Kazım’ı yakalar ve adliyeye sevk eder. Adliyeden kaçmak üzere plan yapan Kazım, insanları rehin alarak olay çıkarır. O sırada Pınar ve Ali, boşanma davalarını geri çekmek için adliyeye gelmiştir. Rıza Baba’da adliyededir. Pınar ve Ali’nin davasının düştüğünü öğrenen Rıza Baba tepkisini koyar. Bu sırada adliye binasında hareketlilik başlamıştır. Silah seslerini duyan Rıza Baba ve Ali irkilirler. Pınar Adliye’den dışarıya çıkartılır. Rıza Baba ve Ali içeride kalır.

Aldığı yurt dışı bazlı proje teklifinin heyecanını yaşayan Tekin, bir de Zeliha’ya teklif gelmesiyle çifte mutluluk yaşar. Zeliha bir yanı buruk olsa da ayağına gelen bu fırsatı geri tepmek istememektedir. Hüsnü’nün de rızasını alarak Tekin ve Zeliha Almanya yolcusudur…

16. Sezon Fragmanı

 

 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI