X
X

Arka Sokaklar 427. Bölümüne Pınar'ın vurulması damga vuruyor!

03.02.2017 Cuma 17:45 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

3 Şubat Perşembe 2017 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 427. Bölümünde Rıza Baba, kızı, en değerlisi Pınar'ın vurulması ile büyük bir vurgun yiyor. İntikam için evlat acısı ile sınanan Rıza Baba'nın yeni hamlesi ne olacak? Pınar yaşayacak mı? Silah kaçakçısı Kenan’ın komplosuyla hapse giren Rıza Baba’ya içeride bıçaklı saldırı gerçekleşiyor! Rıza Baba, bu saldırıdan sağ kurtulabilecek mi? Ekip ise eli kolu bağlı bir şekilde Sezgin ve Kenan’ın peşine düşüyor ve verecekleri açıkları değerlendirerek onları yakalamaya çalışıyor. Peki, ekip Rıza Baba'yı kurtarma operasyonunda başarılı olabilecek mi?

Arka Sokaklar Son Bölümde Rıza Baba ve ekibin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Üzerine atılan cinayet suçu Rıza Babanın hapse girmesine neden olur! Sistemin açıklarını kullanan silah kaçakçısı Kenan ve Sezgin ise boş durmuyorlar ve Rıza Baba’yı ortadan kaldırmanın planlarını yapıyorlar. Rıza Baba’ya hapiste gerçekleştirdikleri saldırı ise bu durumun bir göstergesi oluyor.

Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Hapiste aynı koğuşta kaldığı Oktay (Sinan Tuzcu)Rıza Baba’yı tehditkar sözleri ile sürekli taciz etmektedir. Rıza Baba hakkında ölüm emri veren şebeke ile bir bağlantısı var mı? Bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Ekip ise hem Rıza Baba'nın sorununu çözmek hem de İstanbul sokaklarında gelişen suçları engellemek için var güçleri ile çalışmaktadır! Bu uğurda neredeyse içlerinden bir kişiyi kaybedecek duruma düşerler.

Rıza Baba’ya bir şekilde ulaşmayı başaran Sezgin’in bambaşka planları vardır! Kızının ölümünden suçladığı Rıza Babayı can evinden vuracak planını uygulamaya başlar. Arka Sokaklar 427. Bölüm fragmanında gördüğümüz üzere Pınar’ın yolunu kesmiştir ve silahını ona uzatmıştır! Pınar bu tehlikeden kurtulabilecek mi?

Arka Sokaklar 428. Bölüm fragmanı, bölümün hemen ardından yayınlanacak mı? Sezgin'in hain saldırısı sonucunda Pınar ölüyor mu? Rıza Baba, Sezgin'den intikamını alabilecek mi? Arka Sokaklar 428. Bölüm Fragmanı yayında!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI