X
X

Arka Sokaklar 428. Bölümde Pınar öldü mü? Arka Sokaklar 429. Bölüm Fragmanında Rıza Baba'ya iyi haber!

10.02.2017 Cuma 14:23 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar 10 Şubat 2017 akşamı saat 20.00'de yayınlanan yeni bölümde Sezgin tarafından vurulan Pınar için beklenmeyen haber geliyor! Evlat acısı ile intikam alınan Rıza Baba bu acıya nasıl dayanacak? Rıza Baba üzerine atılan cinayet suçundan dolayı hapistedir! Kızı Pınar'ın vurulduğunu duyan Rıza Baba perişan haldedir! İçerideki bıçaklı saldırı olayını yeni atlatmışken, bu ikinci olay onu çok sarsar! Ali, bu olayda kendini suçlar ve bunu yapan Sezgin'i öldürmek için yemin eder! Pınar, acilen ameliyata alınır! Operasyonu yapan doktorun söyledikleri ise, herkesi şok eder! Pınar ameliyattan sağ çıkabilecek mi? Sezgin, ekibin elinden tekrar kaçabilecek mi? Tüm soruların cevabı yeni bölümde! Arka Sokaklar 429. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Arka Sokaklar 428. Bölümünde, Pınar'dan gelen haber herkesi şok eder! Sezgin tarafından vurulan Pınar, hastaneye gelir gelmez ameliyata alınır! Doktorun tüm çabaları kalbinin durmasını engelleyemez! Doktorlar, Pınar'ı hayata döndürmek için ellerinden geleni yapar! Dışarıda ise, Rıza Baba ve ekip Pınar'ın sağlık durumunu merak içinde beklerler! Doktor ameliyatı bitirmiştir; fakat, Rıza Babaya ve eşi Ali de başta olmak üzere ekibe o kötü haberi verir! Haber ise, herkesi yıkar! Ali kendini kaybederken Rıza Baba, Sezgin'in peşine düşmek için Mesut'un yardımı ile hastaneden kaçar!

Sezgin ise, Rıza Baba'nın kızı Pınar'ı vurarak ölen kızının intikamını almanın sevinci içindedir! Kenan bu durumdan memnun olmasa bile Sezgin'in yanındadır! Sezgin ise, karşı karşıya kaldığı büyük tehlikenin farkındadır! Rıza Baba ve ekibin işi sıkı tutup kendisini yakalamak için her şeyi yapacağını bilir!

Pınar ölüm kalım savaşından sağ çıkabilecek mi? Ekip, Sezgin'e ulaşıp suçlarının cezasını verebilecek mi? Rıza Baba hapisten kurtulabilecek mi? Oktay'ın ekibi şaşkın eden açıklaması ne? Hepsinin cevabı b u akşam yayınlanacak Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde!..

Arka Sokaklar 429. Bölüm fragmanı, yeni bölümün ardından yayınlanacak mı diye merak edenler, bu yazıdan gelişmeleri öğrenebilecekler.

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Sezgin, Müfettiş Veysel'i öldürmüş suçu Rıza Babanın  üzerine yıkar! Rıza Baba, büyük balık olarak gördüğü Kenan ile ilgili dosyalar yüzünden üstüne atılan suça delil sunamaz ve hapise girer! Kenan'ın ve Sezgin'in eli içeriye kadar uzanır, Rıza Baba'ya bıçaklı saldırı düzenlerler! Bu saldıryı dost mu, düşman mı olduğunu bilmediğimiz Oktay engeller! 

Pınar herkese mutlu bir haber verir: Hamiledir! Ali bu duruma çok sevinir! Rıza Babaya da verilen bu torun haberi hapisanede sevinçle karşılanır! Ekibin yüzü gülmeye başlar; fakat, mutluluklarını yıkan acı haber gelir! Kızının ölmesinden suçladığı ve ekibe kan davası güden Sezgin, Pınar'a hain bir tuzak hazırlar! Pınar'ın arabasının önünü keserek adamı ile birlikte araca arka arkaya ateş eder! Kurşunlar aracın camını delik deşik eder!

Arka Sokaklar 429. Bölüm Fragmanı yayında!  Rıza Baba, suçsuz olduğunun kanıtlanmasıyla görevinin başına geçer. Tüm ekip, Kenan'ın peşinden giderken hangi sürpriz onları bekliyor?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI