X
X

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 432. bölüm fragmanı yayınlanacak mı?

03.03.2017 Cuma 15:33 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar’ın 3 Mart 2017 Cuma yayınlanan 431. Bölümünde Kenan tarafından deşifre edilen Oktay’ın kardeşi İstihbarat polisi Müjde, Yaser tarafından kaçırılmıştır! Kurtulması, Oktay’ın Asayiş Şube Müdürü Arif’in öldürülmesine bağlıdır! Müjde, bu kaçırılma olayında sağ kurtulabilecek mi? Arif müdürün, aldığı yara ölümcül mü? Ekip, Oktay’ın bu hainliği karşısında ne yapacak?

Müjde, İstihbarat Şubede görevli gizli polistir. Amacı, silah kaçakçısı Kenan ve kızı Yeşim’in yaptığı kirli işleri ortaya çıkartmaktır. Fakat, Müjde ifşa olmuştur ve Yaser tarafından kaçırılmıştır! Oktay, kardeşini kurtarmak için çırpınmaktadır ve Malik’in şantajına kurban gitmiştir!

Oktay, Arif Müdürü vurdu!

Malik, Oktay’dan Polis Teşkilatına ihanet niteliğinde bir istekte bulunur… Kardeşine sağ salim kavuşmak istiyorsa Asayiş Şube Müdürü Arif’i öldürmesi gerekmektedir… Kardeşi ve mesleği arasında kalan Oktay kararını verir. 431. Bölüm Fragmanında da gördüğümüz üzere Oktay, bir toplantı öncesi Arif Müdürü vurmuştur!

Arif müdür yaşayacak mı?

Televizyonların canlı yayınladığı anda olan bu olayı Rıza Baba ve ekibimiz de öğrenmiştir. Herkesi şok eden olayın failinin Oktay olduğunu öğrenince de ihanet senaryolarının dolaşmasına neden olur! Arif Müdür, hemen hastaneye kaldırılır. Rıza Baba ve ekip de hastaneye gider… Sağlık durumundan haber alınamamaktadır!

Oktay’ın kız kardeşi Müjde kurtulacak mı?

Oktay, Malik’in istediğini yerine getirmiş Arif Müdürü vurmuştur… Tek amacı kalmıştır kız kardeşine sağ sağlim kavuşmaktır! Peki, Malik sözünde duracak mı? Arif Müdür’ün aldığı yara hayatına mı mal olacak? Ekip, Oktay’ın ihanetine nasıl tepki verecek? Kenan ve kızı Yeşim ile Malik ve Yaser yakalanacak mı?

Arka Sokaklar 432. Bölüm Fragmanı yayında!

Oktay'ın kardeşi taksinin altına gizlice yerleştirilen bomba sonucunda ölecek mi? Ekip, Malik'in oyununa son verebilecek mi?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI

Component Name: Contest - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 83007549


Varnish cache server