X
X

Arka Sokaklar 434. bölümünde neler oldu? Arka Sokaklar 435. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.03.2017 Cumartesi 01:11 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar 24 Mart 2017 tarihinde 434. bölümüyle ekranlara geldi. Arka Sokaklar'ın bu bölümünde Mesut'un Tunç'u kurtarmak için hayatını ortaya koyarak çarpışması dikkatleri çekti.

Mesut, dağdaki görevlerine devam ederken aldığı bilgilerle Tunç'a ait büyük bir detay bulur. Gümüş'ün elinden oğlunu kurtarmak için ekip ile ciddi bir çatışmaya girer. Hararetli bu çatışmanın sonucunda Tunç'u kurtarır.

Zeliş, çok kısa bir süre önce tanıştığı ve babasının onaylamadığı Alphan ile ileriye dönük planlar yapmaya başlar. Alphan ve Zeliş'in aileleri bu ilişkiyi onaylamasa da bu gençler ciddi bir adım atmak ister. Alphan'ın ısrarı sonucunda Zeliş, nikah masasına oturur ve o imzayı atar. Lakin bu zamana tanıklık eden Hüsnü dayanamaz ve fenalaşır.

Mesut, Tunç'u kurtarması sonucunda onu Çoban ailesinin yanına gönderir ve göreve devam edeceğini söyler. Oğluyla vedalaştıktan sonra kritik bir göreve yol alır. Bu görev sırasında masum insanları kurtarmak için hayatını tehlikeye atar ve ansızın vurulur. Yere yıkılan Mesut'un hayati durumu kritiktir.

Arka Sokaklar 435. Bölüm Fragmanı yayında! 

Mesut için artık yolun sonu mu? Hastanede tedavi altında olan Mesut, kurtulabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI