X
X

Arka Sokaklar 436. Bölümde Mesut ve Tunç namlunun ucuna geliyor!

07.04.2017 Cuma 12:33 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 7 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan bölümde Gümüş, hain planını gerçekleştirmek üzere harekete geçiyor. Hastane odasında, Gümüş’ün namlusunun ucundaki Mesut ve Tunç kurtulabildi mi? Ailesinden habersiz bir şekilde evlenen Zeliş, gördüğü manzara sonrasında büyük bir yıkım yaşıyor. Alphan'ın Zeliş'e karşı tutumu, Hüsnü'yü çılgına çeviriyor. Arka Sokaklar yeni bölümde Zeliş ve Alphan arasında neler yaşandı? Arka Sokaklar son bölümün ardından 437. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar yeni bölümde neler oldu?

Arka Sokaklar yeni bölümde, Mesut ve Tunç'un hayatı tehlikeye giriyor. Gümüş'ün yolundan dönmemesi, baba oğulu namlunun ucuna getiriyor. Mesut ve Tunç, bu tehlikeyi atlatabildi mi? 

Mesut ve Tunç’un hayatı Gümüş’ün ellerinde!

Mesut ve oğlu Tunç, karaciğer nakli için ameliyathanededir. İçeri sızan Gümüş, odaya verdiği gaz ile doktor ve hemşireleri uyutmuş, silahını Mesut ile Tunç’a uzatmıştır. Mesut ve Tunç, Gümüş’ün elinden nasıl kurtuldu? Gümüş, planında başarıya ulaşabildi mi?

Zeliş’e kötü sürpriz!

Tüm baskılara rağmen Alphan ile evlenen Zeliş, gördükleri karşısında şok olur. Çok tanımadan evlendiği Alphan’ı uyuşturucu aleminde görünce sinir krizi geçirir. Bir kez daha karşılaştığı Alphan’a ayrılma kararını anlatınca da ondan beklemediği sert bir tokat yer. Bunu öğrenen Hüsnü ise, Alphan’a tokatın hesabını sormak için yaşadığı eve gider. Beklemediği bir görüntü ile karşılaşır. Hüsnü, Alphan’ı nasıl bir durumda buldu? Zeliş, Alphan’dan ayrılabildi mi?

Arka Sokaklar 437. Bölüm Fragmanı yayında!

Mesut, ekibe yeniden dönüyor! Nazike, tehlike içerisine giriyor!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI