X
X

Arka Sokaklar Ödüle Doymuyor! Bir Onur Ödülü Daha…

07.05.2017 Pazar 11:55 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Aydın üniversitesinin gelenekselleşen bir etkinliği var. Öğrenciler her yıl, iletişim alanının tüm dallarında en başarılı olanları seçiyorlar… Sonra bu adaylara ödüllerini bir törenle takdim ediyorlar. İşte, Aydın Üniversitesi 13’üncü İletişim Aker Ödülleri yapılan bir törenle sahiplerini buldu…

Erler Film bu törende iki ayrı ödülle onurlandırıldı. İlki Erler Filmin kurucusu ve Başkanı Türker İnanoğlu’na verilen İletişim Onur Ödülüydü…40.000 öğrencinin tercihiyle onur ödülüne layık görülen İnanoğlu’na ödülünü Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli verdi.

Türker İnanoğlu törende yaptığı teşekkür konuşmasında özetle şunları söyledi:

Gördüğünüz gibi çok heyecanlıyım. Heyecanımın iki nedeni var.

İlki…  Bu mesleğe adım attığımda ben de sizlerin yaşındaydım. O yaşların duygularını, umutlarını, hüsranlarını çok iyi bilirim.  Şimdi beni; bu onura siz gençler layık görüyorsunuz. Hem de aradan geçen 60 küsur yıldan sonra… Ne mutlu bana…

Heyecanımın ikinci nedeni, bana bu payeyi veren kuruluşun bir eğitim kurumu olması…

Bugüne kadar iki ayrı üniversite tarafından fahri doktora payesi ile onurlandırıldım. Birçok devlet büyüğünden, kurum ve kuruluştan takdirler, teşekkürler aldım. Ancak bir eğitim kurumu tarafından takdir edilmenin heyecanı bir başka oluyor.

Hepinize teşekkür ediyorum.

Ayrıca… Siz öğrencilerin oylarıyla ödüle layık görülen Arka Sokaklar için de mutluluğumu ifade etmek isterim. Sağ olun Var olun. 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI