X
X

Arka Sokaklar'ın 438. Bölümünde neler oldu? Arka Sokaklar 439. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

21.04.2017 Cuma 09:56 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 438. Bölümünde Ali’ye kurulan öpücük tuzağı Pınar ile olan evliliklerini sıkıntıya sokar! Metin ve Tekin’in yolda buldukları adamı evlerine getirmesi ise evde ilginç durumlar yaşanmasına neden olur! Selin’in manevi annelik yaptığı küçük kız Sevgi, bir kadının kaçırılmasına şahit olur! Pınar, Ali'yi terk mi edecek? Hüsnü, evinde gördüğü adam ile ilgili ne yapacak? Kaçırılma olayının görgü tanığı küçük sevginin başına neler gelecek? Arka Sokaklar'ın 438. Bölümünde neler oldu? Arka Sokaklar'ın 439. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Ali ve Pınar ayrılma noktasında!

Ekibimizin geçtiğimiz bölümde çökerttiği fuhuş çetesinden Ali sayesinde kurtulan Buse, onu kahraman olarak görür ve aşık olur. Buse, Ali’nin evli olduğunu bile bile peşini bırakmaz. Ali’yi elde etmek için her yolu dener. Yeşilçam filmlerini aratmayacak hain bir plan yapar. Ali’yi konuşmak için çağırdığı yerde dudaklarından öper. Bu sırada onların fotoğraflarını çeken biri daha vardır. Bu görüntüleri öncelikle ekip arkadaşları, sonra da eşi Pınar görür. Aralarında evliliklerini bitirme noktasına gelen tartışma geçer. Pınar ve Ali bu olaydan sonra ayrılacaklar mı? Ali, Buse belasından nasıl kurtulacak? Ali, Pınar’a ve ekip arkadaşlarına olayın gerçek yüzünü anlatabilecek mi?

Kim bu adam?

Hüsnü’nün oğulları Metin ve Tekin araba ile giderken yerde yatan bir adam görürler. Yanına gidip ona yardım ederler. Adam, olan biteni hatırlamıyordur. İki kardeş hafızasını yitiren adamı son çare olarak eve götürürler. Hüsnü, hafıza kaybı yaşayan adamın kimliğini araştırmak için merkeze götürür. Metin ve Tekin’in bulduğu bu adam kim? Nazike ve adam arasında neler yaşanacak? Adamın kimliği belirlenecek mi?

Görgü tanığı Sevgi!

Selin’in komşusu olan Seval, kimliği belirsiz adamlar tarafından kaçırılır. Tek görgü tanığı ise, Selin’in manevi annelik yaptığı Sevgi’dir. Ekip, Seval’i bulabilecek mi? Sevgi, kaçıranları tespit edebilecek mi? Tek görgü tanığı olan Sevgi’nin başı belaya girecek mi?

Arka Sokaklar 439. Bölüm Fragmanı yayında!

Pınar, Ali'den boşanmak mı istiyor? Zorla kaçırılan Zeliş, kurtulabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI