X
X

Arka Sokaklar'ın 439. Bölümünde Selin’e soruşturma açılıyor! Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

28.04.2017 Cuma 10:09 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 439. Bölümünde Selin, koruyucu annelik yaptığı Sevgi’yi kaçıran Baki’yi vurur! Pınar, manken Buse’nin oyununa gelir ve Ali’den boşanmak ister. Hüsnü’nün kızı Zeliş ise, kuyumcu soyguncusunun rehinesi olur. Selin, Baki'yi vurması ile ilgili durumdan dolayı neler yaşayacak? Pınar ve Ali, Buse'nin oyunundan sonra boşanacak mı? Zeliş, soyguncunun elinden kurtulabilecek mi? Arka Sokaklar'ın 439. Bölümünde neler oldu? Arka Sokaklar 440. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Selin’e soruşturma!

Selin’in kızı gibi benimsediği ve koruyucu annelik yaptığı küçük Sevgi önceki bölümde bir kaçırılma olayına şahit olur. Kaçıranlar üç kişidir. İkisinde maske vardır; fakat, elebaşı olan Baki’nin yüzünde maske yoktur. Baki, Sevgi’nin görgü şahidi olduğunu öğrenince onu kaçırır. Selin ve ekibimiz Baki’nin elinden Sevgiyi kurtarma çabası içine girer. Selin, ekipten önce yerini belirler ve zaman kaybetmemek için Sevgi ve Baki’nin olduğu yere gider. Selin ve Baki karşı karşıya kalır. Baki’nin teslim olma niyeti yoktur ve silahını Selin’e doğrultur. Selin daha erken davranıp silahını ateşler ve Baki’yi vurur. Bu sırada Baki’nin silahı kaybolur. Selin’e silahsız adamı vurmaktan soruşturma açılır. Selin, olayın nefsi müdafaa olduğunu kanıtlaması için silahın bulması gerekir. Selin’in masum olduğunu kanıtlayacak silah bulunacak mı? Ekip ve Mesut silahı ararken ne ile karşı karşıya kalacak?

Ali ve Pınar boşanma arifesinde!

Buse, fuhuş operasyonu sırasında kendisini iki kere kurtaran Ali’ye aşık olur. Evli olduğunu bildiği Ali’ye aşk tuzağı kurarak onu elde etmek ister. Planında bir nebze de olsa başarılı olur. Pınar, gazetede gördüğü fotoğraf yüzünden Ali’den boşanma kararı alır. Suçsuzluğunu bir türlü eşi Pınar’a anlatamayan Ali, Buse’ye ufak bir oyun oynar. Ali bu oyununda başarılı olabilecek mi? İşler istediği gibi gitmezse Pınar ile boşanmak zorunda mı kalacak? Pınar, Ali’yi affedebilecek mi?

Acar muhabir Zeliş rehine!

Haber için gözünü budaktan ayırmayan acar muhabirimiz Zeliş, habere gittiği esnada şahit olduğu kuyumcu soygununda, soyguncu Maksut tarafından rehin alınır. Zeliş, olayı an be an canlı yayınlar. Hüsnü ve Suat kızları Zeliş’i televizyonda görünce telaşlanırlar. Hüsnü kızını kurtarmak için operasyonu bizzat yönetir. Zeliş soyguncunun elinden kurtulabilecek mi? Zeliş’in hayatında yaptığı bu yayından sonra bir değişiklik olacak mı? Maksut, sevdiği kıza kavuşabilecek mi?

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı yayında!

Aylin ve Hakan evleniyor! Fakat onları büyük bir tehlike bekliyor!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI