X
X

Arka Sokaklar'ın 442. Bölümünde Mesut, yeraltı dünyasına sızıyor!

19.05.2017 Cuma 10:26 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar 19 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 442. Bölümünde Mesut, uyuşturucu şebekesinin içine gizli görevle giriyor! Bülent isminde birinden herkesin aklını karıştıran çiçekler geliyor! Gizli görevle uyuşturucu şebekesine sızan Mesut'u nasıl bir tehlike bekliyor? Ekip, uyuşturucu çetesini çökertebildi mi? Ekip, operasyonda nasıl bir sürprizle karşılaştı? Çiçekler gönderen Bülent kim? Arka Sokaklar'ın 442. Bölüm'de neler oldu? Arka Sokaklar'ın 443. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mesut'u zor bir görev bekliyor!

Kovandere'de şehit olan silah arkadaşının oğlu Ufuk uyuşturucu batağına saplanmış ve bu olaydan dolayı vefasızlık gösterdiğini düşünen Mesut ise, pişmanlık duyarak kendisini suçlamıştır! Karşısına, bu pişmanlığını hafifletecek olan bir görev çıkar: Uyuşturucu şebekesine sızacak ve çeteyi çökertecek görev! Mesut, hiç düşünmeden görevi kabullenir. Çetenin patronu olan Gürcan'a yakın olabilmek için şoförü olarak işe başlar. Uyuşturucunun imal edildiği laboratuvarı ve Gürcan'ı içeri atıp çeteyi çökertecek delillere ulaşmak için her türlü tehlikeyi göze alır! Gürcan, Mesut'un gizli görevle çeteye sızan bir polis olduğunu anldı mı? Mesut, kendisini nasıl gizldi? Ekip ve Mesut'u, çeteye yapılan operasyonda nasıl bir tehlike bekliyor? Uyuşturucu şebekesi çökertilebildi mi?

Gizemli çiçekler!

Önce Hüsnü'nün evine, sonra da Komiser Volkan'a gelen çiçekler şaşkınlık yaratır! Nazike, kendisine geldiğini düşündüğü ve Volkan'ın da, anlam veremediği hediye çiçeklerin Bülent isimli birinden gelmesi üzerine başta Hüsnü olmak üzere ekibin bir hayli dikkatini çeker! İki farklı adrese çeçek gönderen Bülent'in amacını herkes çok merak eder! Çiçekleri gönderen Bülent kim? Hüsnü'nün evine ve Volkan'a neden çiçek gönderdi? Hüsnü ve Volkan bu duruma nasıl tepki verdi? Çiçekler gerçekten Nazike'ye mi geldi?

Arka Sokaklar'ın son bölümünde neler oldu?

Arka Sokaklar 443. Bölüm Fragmanı yayında:

Arka Sokaklar, heyecan dolu yeni bölümleri ile her Cuma Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI