X
X

Arka Sokaklar'ın 445. Bölümünde Rıza Baba, İlhan Kansu'nun eline düşüyor! Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

09.06.2017 Cuma 10:15 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 9 Haziran 2017 Cuma günü yayınlanan 445. Bölümünde; İlhan Kansu, Rıza Babaya tuzak kuruyor ve eline geçiriyor! İlhan Kansu'nun oğlu Harun yakalanıyor! Ekibimiz, 18 yaşından küçük kızları fuhuşa zorlayan çetenin peşine düşüyor! Arka Sokaklar 445. Bölüm'de neler olacak? Arka Sokaklar'ın 446. Bölüm fragmanı yayınlanacak mı?

Rıza Baba, İlhan Kansu'nun elinde!

Rıza Baba ile ekibi, İlhan Kansu'nun öldürülen adamı Gürcan ve eline geçirdikleri günlükten sonra İlhan'ı köşeye sıkıştırırlar. İlhan bu duruma pabuç bırakacak cinste bir adam değildir. Yaklanmamak için elindeki tüm imkanları kullanır. En sonunda Rıza Babayı hedef alır. Kaza komplosuyla Rıza Babanın arabasının önü kesilir. Rıza Baba arabadan indiği sırada İlhan Kansu ve adamları tarafından yakalanır! Rıza Baba, İlhan Kansu'nun elinden kurtulabilecek mi? İlhan Kansu, Rıza Babayı ne amaçla kaçırdı? 

İlhan Kansu, oğlu Harun'un infaz emrini verir!

Harun'u tutuklayan ekibimiz, ondan İlhan Kansu'nun pis işlerini anlatmasını ister. Rıza Baba ve ekibi Harun'un annesini İlhan'ın öldürdüğünü düşünmektedirler. Harun bunu duyduğunda babası hakkında bilgi vereceğini söyler.  Bu bilgiler bir şekilde İlhan Kansu'ya da gitmektedir. İlhan Kansu ekibimizden bir adım önde hareket edince herkes teşkilatın içinde bir muhbir olduğundan şüphelenir... İlhan, bütün pis işlerden haberdar olan oğlu Harun'un öldürülmesi emrini verir. Hapiste ayarladığı kişiler Harun'u bıçaklar. Ekip, İlhan Kansu ile ilgili bilgilere ulaşabildi mi? Harun, babasını hapise götürecek bilgileri verdi mi? Harun, bıçaklanma olayından sonra yaşayacak mı?

Ekip, fuhuş çetesinin peşinde!

18 yaşından küçük olan genç kızları ağına düşüren fuhuş çetesi ekibimizin hedefine girer. Bulundukları otele baskın yapan ekip kızları kurtarır; fakat, olay göründüğünde de büyüktür. Fuhuş çetesi, silahlı adamların çokluğu yüzünden ekibimize zor anlar yaşatır. Ekip, fuhuş çetesini çökertebilecek mi? Fuhuş çetesinin ucu nereye uzanıyor? Ekip, operasyon sırasında ne ile karşı karşıya kalıyor?

Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı yayında!

Rıza Baba'nın kaçırılmasıyla ailesi ve ekibi şaşkınlıkla birlikte korkmaya da başlar! Rıza Baba kurtarılacak mı?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI