X
X

Arka Sokaklar'ın 446. Bölümünde ekip, Rıza Baba'yı kurtarmaya çalışıyor!

16.06.2017 Cuma 10:07 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:30)

Arka Sokaklar'ın 16 Haziran 2017 Cuma günü yayınlanacak 446. Bölümünde; ekip, İlhan Kansu tarafından rehin alınan Rıza Babalarını kurtarma telaşına giriyor! Hüsnü, bir banka soygunun içine düşüyor! Metin'in bekarlığa veda partisinin sonu kötü bitiyor! Arka Sokaklar 446. Bölüm'de neler olacak? Arka Sokaklar'ın 447. Bölüm fragmanı yayınlanacak mı?

Rıza Baba rehin!

İlhan Kansu, ekip tarafından köşeye sıkıştığını görünce çareyi Rıza Babayı kaçırmakta bulur. Ölen Valeri'nin bebeği İlhan'ın tutuklanmasında büyük önem taşıdığından, Rıza Babaya karşı ekipten bebeği takasta ister. Ekip, çaresizce kabul eder; fakat, bebeği kolay kolay vermeyeceklerdir. Plan yaparlar ve buluşma yerine giderler. Takas gerçekleşir. Bu sırada ekip ve İlhan Kansu ile adamları arasında çatışma çıkar. Bu çatışmada beklenmeik bir olay yaşanır. İlhan Kansu'nun elinden kurtulan Rıza Babaya, Arif müdür kötü bir haber verir. Rıza Baba açığa alınmıştır! İlhan Kansu, bebeği alabildi mi? Ekip için sonu kötü biten operasyonda neler yaşandı? Rıza Babanın açığa alınmasında bu olayın nasıl bir ilişkisi var?

Hüsnü soyguncularla karşı karşıya!

Hüsnü'nün gittiği bir bankaya soyguncular girer. Soyguncular 3 kişidir. Bir tanesi Hüsnü'nün bulunduğu odaya gelir. Silahını Hüsnü'ye doğrultur. Dışarıda ise, Suat ve Nazike olaya birebir şahit olmuşlardır. Telaşlanan Suat ilk olarak Mesut Komiseri arar. Ona, Hüsnü'nün rehin alındığını söyler. Mesut bu olaya inanamaz, içinde Hüsnü varsa olayın bir başka boyutu vardır. Soyguncularla karşı karşıya kalan Hüsnü ne yaptı? Hüsnü, Suat'ın dediği gibi rehin mi alındı? Olay nasıl sonuçlanacak? Ekibimiz olaya nasıl müdahil olacak?

Metin'in bekarlığa veda partisi olaylı bitiyor!

Metin, Asiye ile evlenmeye karar vermiş ve evlilik hazırlıkları çoktan başlamıştır. Bir önceki bölümde altın olayından dolayı yaşanan olumsuzluklara, bu bölüm bir yenisi daha ekleniyor... Metin ve Tekin'e bir kafadar daha ekleniyor: Asiye'nin abisi İsmail... 3 kafadar karar verir ve bekarlığa veda partisi için bir mekana giderler. Başları dertten bir türlü kurtulmayan Metin ve Tekin'e, İsmail gibi birisi de eklenince mekanda haliyle olay çıkar. Sonunda kardeşler babaları Hüsnü ile karşı karşıya kalırlar. Metin'in bekarlığa veda partisinde ne oldu? Mekanda olay neden çıktı? Olay sonunda Metin ve Tekin'i ne bekliyor? Hüsnü çocuklarına nasıl bir tepki verecek?

 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI