X
X

Arka Sokaklar'ın 449. Bölümünde, Mesut kaçırılan öğretmeni kurtarmaya çalışıyor! Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

22.09.2017 Cuma 10:00 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 22 Eylül Cuma akşamı yayınlanan 449. Bölümünde; Mesut, teröristlerce kaçırılan köy öğretmeni Necmi'yi kurtarmaya çalışıyor! Rıza Baba'nın ekibine Komiser Yardımcısı Bahar katılıyor! Ekip, Suriyelilerin parasını gasp eden çetenin peşine düşüyor!

Mesut, Necmi öğretmeni kaçıran Civan'ın peşinde!

Civan, küçük yaştaki çocukları kandırarak örgüte sokan kişidir ve köyde kendisini çoban olarak gizlemektedir. Köy öğretmeni Necmi, çocuklara verdiği iyi eğitim ile örgütün hedefi haline gelir. Terör örgütü de, çocukları manipüle edebilmek için aradaki engeli kaldırmak ister. Civan'ın adamları Necmi öğretmeni kaçırır. Mesut ise, Necmi'nin eşine verdiği sözü tutmak ve terör örgütünün operasyonel gücünü yok etmek için ekibi ile harekete geçer. Peşine düştükleri teröristlerle dağda sıcak temas kurarlar. Aralarında çıkan çatışmada, Civan elindeki kozu kullanarak Mesut'u uzaklaştırmaya çalışır... Civan, Necmi'nin kafasına silahını dayar. Mesut çaresizdir ve bir karar vermesi gerekmektedir. Mesut, Necmi'yi kurtarabildi mi? Necmi'nin kafasına silah doğrultan Civan, Mesut ve ekibini uzaklaştırmayı başarabildi mi?

Bahar, Rıza Baba'nın ekibine katılıyor!

Bahar, İzmir'de görev yapan komiser yardımcısıdır ve Suriyelileri dolandıran, öldüren çetenin peşindedir. Takip ettiği çetenin İstanbul'da konuşlandığı haberi ile gelir ve Kudret ile İsmet'in, Suriyelileri tuttuğu pansiyonu izlemeye alır. Bu sırada Rıza Baba ve ekibi de bu olayın peşindedir. Arda ve Volkan çeteyi takibe alırlar. Kudret'in peşine düşen Arda ve Volkan, Bahar tarafından yakalanırlar. Bahar, polis olduklarını öğrendikten sonra Rıza Baba ve ekibi ile bu çetenin lideri Asaf'ın peşine düşer. Rıza Baba ise, Urfa'ya tayin olan Mesut'un boşluğunu biraz olsun doldurabilmek için Bahar'a kendi ekibine dahil olması için teklifte bulunur! 

Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı yayında!

Bedran ve Mesut yeniden karşı karşıya geliyor! Ekip, Bedran'ı yakalayabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI