X
X

Arka Sokaklar'ın 450. Bölümünde, Mesut ve Bedran tekrar karşı karşıya geliyor! Arka Sokaklar 451. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

29.09.2017 Cuma 10:01 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 29 Eylül Cuma akşamı yayınlanan 450. Bölümünde; ekibimiz, İstanbul'da olduğunu öğrendikleri Bedran'ın peşine düşüyor! Hüsnü ve ailesi, Suat'ı ziyaret etmek için mezarlığa gittiklerinde can sıkan bir haber alıyorlar! Ekip, lösemi hastası torunu için para biriktiren taksici Rasim babayı soyan hırsızların peşine düşüyor!

Ekibimiz, yaşadığını öğrendikleri Bedran'ın peşinde!

Mesut ve özel tim ekibi, Bedran'ın terörist grubunu terk edilmiş bir köyde sıkıştırmış ve başarılı bir operasyona imza atmıştı! Bedran'ın bulunduğu kulübeyi de patlatarak operasyonu sonlandırarak Bedran'ın öldüğünü rapor etmiş ve İstanbul'a dönmüştür! Urfa'da geçirdiği stresli hayatı geride bırakabilmek içinde Rıza Baba'dan izin almıştır. Selin ile geçirdiği vakitler rahatlamasını sağlarken, Urfa'dan gelen Veysel'in verdiği kötü haber ile sarsılır! Bedran ölmemiştir ve İstanbul'a gelmiştir!

Rıza Baba ve ekibi, Bedran'ın İstanbul'da takibini sürmeye başlar. Gidebileceği yerleri tespit ettiklerinde önemli bir ayrıntıya ulaşırlar. Bedran'ın, İstanbul'da Mirza adında bir kardeşi yaşamaktadır ve düğünü vardır! Rıza Baba, Bedran'ı yakalayabilmek için ekibi ile Mirza'nın düğününe operasyon planını harekete geçirir! Kılık değiştiren ekip düğündeki yerlerini alır. Bedran'da kılık değiştirip geldiği düğünde bir terslik olduğunu sezinler. Mesut, ekip arkadaşlarının açığa çıktığını düşünerek vakit kaybetmeden Bedran'ın karşısına dikilir. Silahlar çekilir! Peki Rıza Baba ve ekibi, Bedran'ı yakalayabilecek mi? Mesut, tekrar karşı karşıya kaldığı Bedran ile neler yaşayacak?

Hüsnü'nün oğlu Haydarberk kayıp!

Hüsnü ailesini Suat'ın mezarına ziyarete götürür. Yaşı küçük olan Haydarberk'i ise, annesinin mezarında üzülmesin diye komşuya bırakırlar. Duygusal geçen mezarlık ziyareti esnasında Nazike, komşudan gelen telefon ile şok olur. Haydarberk kayıptır! Hüsnü ve ailesi Haydarberk'i bulmak için seferber olur! Peki, Haydarberk bulunacak mı? Kaybolan Haydarberk nerede? 

Ekip gaspçıların peşinde!

Rasim, taksi şoförüdür! Lösemi hastası olan torunu için para biriktirmiştir. İki maskeli hırsız biriktirdiği paraları gasp eder. Ekibimiz, bu hırsızlık olayının peşine düşer. Yapılan tahkikatlar ise, taksi durağının sahibi olan Numan'ın şüpheli kişi olduğunu göstermektedir. Ekibimiz, soru işaretleri ile dolu olan hırsızlık olayında erken karar vermek istemez ve olayı titizlikle inceler! Çünkü, ortada ameliyat olmayı bekleyen lösemi hastası bir çocuk vardır ve çalınan paranın bir an önce bulunması gerekmektedir! Ekibimiz hırsızları yakalayabilecek mi? Hırsızların başında gerçekten Numan mı var? Lösemi hastası küçük çocuk ameliyat olabilecek mi?

Arka Sokaklar 451. Bölüm Fragmanı yayında!

Rıza Baba'nın kızı Pınar, Bedran'ın bombalı eyleminin ortasında kalıyor!

 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI