X
X

Arka Sokaklar'ın 451. Bölümünde; ekip, Bedran'ın kaçırdığı Asiye'yi kurtarmaya çalışıyor!

06.10.2017 Cuma 09:44 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 6 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 451. Bölümünde; Hüsnü'nün gelini Asiye, Bedran tarafından kaçırılır! Ekibimiz, Bedran'ı gece gündüz demeden aramaktadır! Bedran, boş durmaz ve bombalı bir eylem planlar. Rıza Baba'nın kızı Pınar da eylemin ortasındadır!

 Metin'in eşi ve Hüsnü'nün gelini Asiye, Bedran'ın elinde!

Bedran, kardeşi Mirza'nın düğününde ekibimizin operasyonu sırasında yaralanır. Bir şekilde ekibin elinden kurtulmayı başarır; fakat, yarası ciddidir! Örgüt elemanlarının müdahalesi yetmez ve bir Ambulans kaçırırlar. Bu Ambulans'ın içinde Hüsnü'nün gelini Asiye vardır. Örgüt elemanları Asiye'yi, Bedran'ın bulunduğu eve getirirler ve yarasını iyileştirmesini isterler. Olayı duyan Metin ve Hüsnü perişandır. Ekip, bir an önce Asiye ve doktoru Bedran'ın elinden kurtarmak için çalışmalara başlar! Ekibimiz Asiye'yi, Bedran'ın elinden kurtarabildi mi?

Ekip, Bedran'ın saklandığı köyü buluyor!

Gelen ihbarları değerlendiren ekibimiz, Bedran'ın saklandığı köyü buluyorlar! Bedran'ın yerini tam olarak tespit edemediklerinden köylülerin yardımına başvuruyorlar. Özellikle genç Caner ekibe çok yardımcı oluyor. Yıllardır köye yakın tepe ve bayırlarda dolaşan, çevreyi avucunun içi gibi bilen Caner, Bedran'ın izini bulur! Ekibimize haber verir; fakat, Mesut başta olmak üzere ekibimizi kötü bir son beklemektedir! Bedran'a ulaşan ekibimiz onu yakalamayı başarabildi mi? Ekip, bu yolda kimi kaybettiler?

Güle bombalı eylem için harekete geçiyor!

Düğünündeki operasyon sırasında Bedran'ın kardeşi Mirza ölür! Güle, eşi olacak Mirza'nın ölümünden dolayı suçladığı ekibimizden intikam almak için bombalı eylem yapmakta kararlıdır! Bu yüzden Bedran'ı bulur ve ona eylemini anlatır. Bedran ise, onu başka bir eylemde kullanmak için kandırır. Bedran'ın hedefinde bir restoran vardır. Güle'yi o mekana yönlendirir. Rıza Baba'nın kızı ve Ali'ni eşi olan Pınar'da çocukları ile birlikte o restorana gider. Bedran, adamına bombayı patlatma emri verir. Bedran, o restoranda kimi hedefliyor? Pınar ve çocukları patlamadan sağ kurtulabildi mi?

Arka Sokaklar son bölümü izle:

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı:

Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI