X
X

Arka Sokaklar'ın 452. Bölümünde; Selin, ölümle yüz yüze geliyor! Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

13.10.2017 Cuma 09:48 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 13 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 452. Bölümünde; Selin, Bedran'ın adamı tarafından elleri bağlı bir şekilde denize atılıyor! Mesut ve Bedran karşı karşıya geliyor! Rıza Baba, ekipten bağımsız çalışan Mesut'un polislik rozetini alıyor! Pınar'ın, bombalı eylemden kurtulup, kurtulmadığı merak ediliyor!

Selin sırat köprüsünde!

Selin, görev sırasında Bedran'ın adamları tarafından kaçırılır! Bedran eline geçirdiği bu fırsatı değerlendirmek ve polislerden intikam almak için Selin'i infaz etmek ister. Bedran adamlarından, Mesut'un değer verdiği kadın olduğunu öğrendikten sonra plan değişikliğine gider. Mesut'a, Selin'in başına dayanmış fotoğraflarını mesaj atar. Mesut deliye döner. Bütün kozlar Bedran'ın elindedir ve Mesut'a buluşma yeri verir. Deniz kenarında buluşan Mesut ve Bedran karşı karşıyadır! Denizin açıklarında ise, bir teknenin içinde Selin vardır! Bu durum Mesut'un elini kolunu bağlamaktadır. Bir an sonra Bedran'ın adamı elleri bağlı Selin'i tekneden denizin derinliklerine atar. 

Rıza Baba, Mesut'u açığa alıyor!

Mesut yaşadıklarından dolayı tekrar alkole başlar. Bunun sonucunda önce oğlu Tunç ile sıkıntı yaşar; daha sonra ise, Selin ile büyük bir kavga yaşar. Operasyonlarda da ekipten ayrı hareket etmesi Rıza Baba'yı öfkelendirir. Başta Hüsnü olmak üzere, ekip arkadaşlarının da uyarısını dinlemez. Bu durum onun için kötü sonuçlanır. Rıza Baba, yaşadığı son olay sonrasında karar verir ve rozetini alır. Mesut, şaşkındır; fakat, yapacağı bir şey yoktur.

Pınar'dan haber alınamıyor!

Pınar, arkadaşı ile buluşmak için sözleştikleri lokantaya gelmiştir. Burası, Bedran'ın bombalı eylem yapacağı yerdir. Güle elinde bomba yüklü çanta ile restorandan içeri girer. İçerideki masalarda Pınar'ın arkadaşı ve kızı oturmaktadır. Pınar ise, daha restorana girmemiştir; fakat, çok yakın bir yerdedir. Güle, pişmanlık duyup oradan çıkmak istese de, Bedran adamına emri verir. Adamı bombayı patlatır. Restoran havaya uçar. Çok sayıoda ölü ve yaralı vardır. Bomba haberi Rıza Baba ve Ali'ye de ulaşır. Bombalamanın yapıldığı yere gideceğini bildikleri Pınar'dan ve çocuklardan bir haber yoktur. Ali, telaş içinde bombalanan mekanda eşi ve çocuklarını arar.

Selin, elleri bağlı olarak atıldığı denizden boğulmadan kurtulabilecek mi? Karşı karşıya kalan Mesut ve Bedran arasında neler yaşanacak? Pınar ve çocuklar sağ mı?

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında!

Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI