X
X

Arka Sokaklar'ın 453. Bölümünde denize atılan Selin'in akıbeti merak ediliyor! Arka Sokaklar 454. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

20.10.2017 Cuma 09:48 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 20 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 453. Bölümünde Bedran'ın adamı tarafından denize atılan Selin'i, Mesut kurtarıyor! Deniz'den çıkartılan Selin'e ilk müdahaleyi yine Mesut yapıyor! Selin hayata tutundu mu; yoksa, öldü mü bölümde netleşecek! Hüsnü ve ekip ise, bir hırsızlık olayı yüzünden başlatılan soruşturmada Savcı Yardımcısı Aras'ın suçlamaları ile karşı karşıya kalıyor!

Selin yaşıyor mu?

Bedran eline geçen kozu iyi kullanır. Mesut'u ayağına kadar getirir ve intikamına ortak edebilmek için Selin'in hayatına son verecek emri verir. Mesut, fırsatını bulduğu sırada Bedran'a hamle yapar ve elindeki silahı düşürmeyi başarır. Aralarında boğuşma başlar. Bu sırada Bedran'ın teknedeki adamı deniz kenarında gerçekleşen kavgayı izliyordur. Ters giden durum olursa yapacağı şey nettir; o da, Selin'in elleri ve ayakları bağlı şekilde denize atılmasıdır. Bedran2ın eşi Dila'nın engel olma çabaları ise, boşa çıkar. Adam, Selin'i denizin karanlık sularına atar. Yeni bölüm fragmanında gördüğümüz kadarı ile Mesut, Selin'i sudan çıkarmıştır ve ona suni teneffüs yapmaktadır. Ekibimizde olay yerindedir ve çaresiz bir bekleyişle Selin'in nefes almasını beklerler. Fakat, Selin tüm müdahalelere cevap vermiyordur! Mesut, Selin'i hayata döndürmeyi başardı mı? Başardıysa Selin'de kalıcı bir hasar oluştu mu?

Savcı Yardımcısı Aras ekibe bela oluyor!

Ekip, ilginç bir hısızlık olayı ile karşı karşıyadır! İki grup hırsız vardır! Çalınan şey ise, savcılığı bile harekete geçirecek kadar mühüm belgelerin olduğu flash-disktir. İlk grup hırsız çaldıkları flash-diski patronlarına götürürler. Diğer hırsız grubu onları öldürdükten sonra flash-diski alıp olay yerinden kaçarlar. Bu tuhaf olay ekibimizin masasına gelir. Hüsnü başta olmak üzere dosyayı incelemek ve olayı çözebilmek için harekete geçerler. Olay giderek büyümeye ve ekibimizi de içine çekmeye başalar!

Savcılık makamı ilginç olayı takip etmesi için Aras isminde bir savcı yardımcısını yollar! Aras, cins birisidir. Olayı inceleme yöntemleri ise, ekibimizin kendisinden nefret etmesine yol açar. Olayda ölenlerden birisi Hüsnü'nün tanıdığı bir kişi çıkınca da, Aras oklarını ona döndürür. Onuruyla yaptığı polislik hizmetinin, bir savcı yardımcısı tarafından zedelenmesini istemeyen Hüsnü ile Aras arasında tartışma geçer. Hüsnü'ye disiplin soruşturması açılır! Ekip, bu sıkıntılı durumdan nasıl kurtulacak! Hüsnü, Aras'ın tehditleri sonucunda nasıl bir durum yaşayacak?

Arka Sokaklar 454. Bölüm Fragmanı yayında!

Hüsnü Başkomiser, gözaltına alınıyor! Aras'ın oynadığı oyunların arkasında başka bir gerçek mi var?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI